Banjaard

Huisvesting arbeidsmigranten en seizoensarbeiders

Arbeidsmigranten en seizoensarbeiders kunnen een goede aanvulling zijn voor uw personeel. Dat is voor uw bedrijf natuurlijk heel goed, maar het is wel belangrijk dat u uw personeel ook kunt huisvesten. Hiervoor bieden wij de oplossing voor personeelshuisvesting met een tijdelijke woonruimte op een van de Roompot of Hogenboom parken. Van mooie chalets, tot ruime appartementen, tot zelfs een luxe vrijstaande villa, alle soorten arbeidershuisvesting is mogelijk bij Roompot Business. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste accommodaties voor uw personeel! 

Domburg

Huisvesting werknemers

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst? Dan kunt u ook bij ons terecht voor arbeidershuisvesting. Het is een mooie manier om uw werknemers tijdelijk van een arbeiderswoning te voorzien voordat zij weer verder gaan naar een andere klus. Ook is onze personeelshuisvesting prefect voor buitenlandse werknemers die op zoek zijn naar een tijdelijke woning totdat zij zelf een geschikt onderkomen gevonden hebben. Voor elk budget bieden wij een oplossing op maat. Voor de huisvesting van buitenlandse werknemers kunt u bijvoorbeeld een grotere woning kiezen, zodat meerdere medewerkers in hetzelfde huis kunnen wonen. Echter, u kunt ook kiezen voor een wat kleinere accommodatie voor de huisvesting van uw personeel. Uiteraard kunnen zij allemaal (tegen betaling) gebruik maken van de vele faciliteiten die aanwezig zijn op het park. 

Zeebad

Huisvesting werk

Naast het huren van accommodaties, chalets, hotelkamers of een luxe villa, is het ook mogelijk om op de parken een vergaderruimte te reserveren. Hierdoor kunt u op locatie in overleg gaan met uw zakelijke relaties. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk die wij graag geheel naar uw wensen invullen.