Oesterdam

Altijd in de buurt van de werklocatie

Door uw medewerkers zo dicht mogelijk in de buurt van de werklocatie of het project te huisvesten, bespaart u eenvoudig op de reiskosten. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een hotelkamer, een appartement, een chalet of een luxe vrijstaande villa, wij bieden volop mogelijkheden om een huiselijke omgeving voor uw expats of zakelijke relaties te creƫren. Voor langdurig verblijf is er altijd een park van Roompot Business in de buurt!

Roompot Beach Resort

Zakelijke overnachtingen in een inspirerende omgeving

Naast de zakelijke overnachtingen kunnen wij indien gewenst ook ter plekke vergaderlocaties voor u regelen. Uiteraard is er op al onze parken internet aanwezig en zijn er tevens voldoende mogelijkheden om de vrije uren ontspannen door te brengen. Onze accommodaties bevinden zich op parken verspreid door Nederland en het westen van Duitsland. Vertel ons uw wensen en beschikbare budget en u ontvangt van ons een op maat gemaakte prijsopgave voor long stay bij Roompot Business. 

Veerse Meer

Ontdek de gunstige voorwaarden voor long stay

Wilt u een arbeiderswoning voor langere tijd op een van onze parken reserveren, dan staan onze ervaren medewerkers klaar om u zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Zij verzorgen het verblijf tot in de puntjes voor u. Ontdek onze flexibele mogelijkheden, de gunstige voorwaarden en onze optimale dienstverlening.