Bungalowpark Schin op Geul

Walem, Limburg (NL), Nederland

  • Zwembad
  • Restaurant, EetcafĂ©/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Nabij het bos
  • Nabij Maastricht, Aken en Luik
  • Nabij het bos

Over deze locatie

Een sportieve vakantie in Zuid-Limburg

Het ruim opgezette, autovrije Bungalowpark Schin op Geul ligt midden in het glooiende heuvellandschap van Zuid-Limburg. De bungalows liggen op de zonzijde van een helling, waardoor u altijd kunt genieten van de zon. Op Schin op Geul zijn meer dan genoeg voorzieningen voor het hele gezin, waaronder een tennisbaan, sportveld, bowlingcentrum en overdekt speelparadijs. Ook de omgeving heeft veel te bieden. Zo kunt u hier prachtig wandelen en fietsen en tochten maken over de meer dan 400 km off-road mountainbiketrails. Bovendien bent u in mum van tijd in steden als Maastricht, Aken en Luik. Hier kunt u heerlijk eten, uitgebreid winkelen, wandelen langs de vele historische gebouwen en bijzondere musea bezoeken.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Voor een verblijf in het unieke Zuid-Limburgse landschap biedt Bungalowpark Schin op Geul uitkomst. Voor elk verblijf is er een geschikte, volledig ingerichte bungalow aanwezig op dit rustieke park. Met een restaurant, terras en supermarkt op het park hoeft het niemand aan iets te ontbreken. Daarnaast zijn de steden Maastricht en Heerlen binnen een half uur te bereiken en ook de Duitse en Belgische grens liggen op korte afstand.