Klein Vink

Arcen, Limburg (NL), Nederland

  • Zwembad
  • Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie
  • Nabij het bos

Over deze locatie

Bron van ontspanning

Heerlijk onderuit en genieten van de warmte en weldaad van bronwater van 35°C. Een bezoek aan Thermaalbad Arcen - gelegen op het park - is de beste start van een paar dagen ontspannen. Alles op en rond het park staat in het teken van rust en ontspanning. Gelegen midden in Nationaal Park De Maasduinen met bossen, vennen en rivierduinen lijkt de tijd er soms wel even stil te staan. Natuurlijk zijn er ook volop mogelijkheden om de rust te doorbreken. Voor de kinderen is er een Koos Kids Club, een zwembad en een indoor speeltuin. In de directe omgeving zijn, naast talloze wandel- en fietsroutes, het pittoreske Arcen en de Hertog Jan brouwerij beslist de moeite waard.

Feesten en partijen

Bedrijfsfeesten

Tijd voor een feestje

Een jubileum, etentje, feestelijk afscheid of gewoon zin in een feestje? Geef ons een reden voor een feestje en wij bedenken voor u een passend concept dat aansluit bij uw budget.

Begint uw feestje bij voorkeur al overdag? Een leuke sportieve activiteit of een gezellig groepsarrangement brengt u vast in feeststemming.

's Avonds geniet u van een heerlijk diner of een hapje en drankje in het restaurant van het park. Feest u door tot in de kleine uurtjes? Kies dan voor een comfortabele overnachting.

Ook voor vergaderarrangementen, teambuildingsactiviteiten en brainstormsessies kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Dichtbij het pittoreske dorpje Arcen en midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen ligt vakantiepark Klein Vink. De comfortabele bungalows, luxe villa’s en diverse hotelkamers liggen in een prachtige natuurrijke omgeving. Op het park zijn diverse horecagelegenheden, zoals een restaurant, eetcafé, snackbar die geschikt zijn voor een hapje en een drankje en daarnaast is er een kuuroord op het park aanwezig. In de directe omgeving liggen steden als Nijmegen, Venlo en Eindhoven en ook bent u in mum van tijd de Duitse grens over.

Naar de website van het park