Let op: Tot medio november is er geen beschikbaarheid voor particulier huren

Qurios Zandvoort

Zandvoort, Noord-Holland, Nederland

  • 80 meter van het strand
  • Bruisende omgeving
  • Supermarkt
  • Afhaalservice, EetcafĂ©/bar

Over deze locatie

Ontspanning, natuur en avontuur

Als u op uw tenen gaat staan ziet u de zee. Draait u om en even verderop is het Formule 1 circuit. In Zandvoort komt alles bij elkaar: ontspanning, natuur en avontuur. En uw vakantiehuis is top: modern en compleet ingericht en een terras met loungeset voor de deur. Wat wordt het vandaag? Een balletje slaan bij golfbaan The Dunes? De adrenaline laten stromen op het circuit? Een fiets huren en erop uit? Of gewoon met een boek op het strand en verder niks? Bijna alles is op loopafstand, lekker makkelijk. De brasserie op het park is zelfs letterlijk om de hoek. Wat wilt u nog meer? Welkom bij Qurios Zandvoort.

De populairste kustplaats van Nederland?

Zandvoort is het bruisende hart van de Noord-Hollandse kustlijn. Een van de populairste badplaatsen van Nederland en daarbuiten. Het is er altijd gezellig druk en u hoeft zich er geen minuut te vervelen. Aan het brede strand vindt u trendy beachclubs en kunt u lekker borrelen of watersporten. Het sfeervolle centrum heeft tal van leuke winkels en gezellige terrassen. En ondanks al die bedrijvigheid bent u toch midden in de natuur. Ga lekker op de bonnefooi wandelen door de duinen en over het strand. Of loop langs VVV Zandvoort voor een mooie wandel- of fietsroute. Dagje Zandvoort uit? Haarlem heeft een van de mooiste stadscentra van Nederland en is nog geen 10 km verderop.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Naar de website van het park