Ferienresort Cochem

Moselhöhe Ediger-Eller, Rijnland-Palts, Duitsland

  • Zwembad
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Sport & Animatie, Golfbaan
  • Nabij het bos

Over deze locatie

Dichtbij en toch 100% anders

De typische vakwerkhuizen, uitgestrekte wijngaarden, rivier de Moezel en historische plaatsen rond Ferienresort Cochem roepen een romantische en authentieke sfeer op. Niet voor niets is dit gebied al vele jaren een favoriete vakantiebestemming bij Nederlanders en Belgen. Het vakantiepark is gelegen in heuvelachtig gebied en ligt op 350 meter hoogte, een kleine 200 meter boven het plaatsje Cochem. Hier geniet u vanuit uw originele vakwerkvilla van het prachtige uitzicht op de omliggende heuvels en bosrijke omgeving. Naast een overdekt zwembad, bowlingbanen en Kids Club zijn de golfbanen een belangrijke troef. Beginnende en gevorderde golfers genieten op de 9- of 18-holes baan van uitdagende holes en prachtige vergezichten.

Feesten en partijen

Bedrijfsfeesten

Uw bedrijfsfeest over de grens

Viert u uw bedrijfsfeest graag in een mooie omgeving en wat verder van het bedrijf? Denk dan eens aan een feest in het Duitse Cochem. Deze bijzondere bestemming, met hoogwaardige faciliteiten, biedt u alle mogelijkheden.

Een jubileum, etentje, feestelijk afscheid of gewoon zin in een feestje? Geef ons een reden voor een feestje en wij bedenken voor u een passend concept dat aansluit bij uw budget.

Begint uw feestje bij voorkeur al overdag? Een leuke sportieve activiteit of een gezellig groepsarrangement brengt u vast in feeststemming.

's Avonds geniet u van een heerlijk diner of een hapje en drankje in het restaurant van het park. Feest u door tot in de kleine uurtjes? Kies dan voor een comfortabele overnachting.

Ook voor vergaderarrangementen, teambuildingsactiviteiten en brainstormsessies kunt u bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Ferienresort Cochem ligt in de deelstaat Rijnland-Palts. Met uitgestrekte wijngaarden, De Moezel en historische plaatsen in de buurt is dit een prachtige locatie. De originele vakwerkvilla’s zijn comfortabel ingericht en op het park zijn voldoende faciliteiten aanwezig zoals een restaurant, supermarkt, snackbar en 9- en 18-holes golfbaan. Vanaf het park bent u in ongeveer 30 autominuten in Koblenz en in 45 autominuten in Trier.

Naar de website van het park