Boomhiemke

Hollum / Ameland, Waddeneilanden, Nederland

  • Zwembad
  • Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Nabij het strand
  • Bedrijfsuitjes, Events

Over deze locatie

Eindeloos genieten van een onvergetelijke ervaring

De meeuwen zweven in de grenzeloze lucht boven de zee, de wind in uw haar: op de boot komen de vakantiekriebels u al tegemoet. Laat het vasteland met overvolle agenda’s en afspraken achter u en ervaar het ultieme eilandgevoel op Ameland. Gelegen op misschien wel het mooiste stukje van dit Waddeneiland ligt Vakantiepark Boomhiemke, een modern familiepark waar het voor zowel jong en oud eindeloos genieten is. Over de kinderen hoeft u zich geen seconde zorgen te maken: met de Koos Kids Club, het overdekte zwembad en de gratis sport- en animatieactiviteiten beleven zij de tijd van hun leven. Zelf komt u helemaal tot rust in de heerlijke sauna’s, spa’s en stoombaden of met een heerlijk drankje op het terras. Huur fietsen op het park om het eiland te verkennen. In nabijgelegen dorpjes zoals Hollum en Nes, vindt u onder andere musea, oude kerken en een verscheidenheid aan winkels. Bent u in voor meer actie? Verleg uw grenzen en ontdek het eiland vanuit de lucht tijdens een parachutesprong of huur een kajak en beleef een dag vol avontuur. Een vakantie op Ameland is een onvergetelijke ervaring!

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Op het waddeneiland Ameland, aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide, ligt Vakantiepark Boomhiemke. De verschillende accommodaties zorgen voor een comfortabel verblijf. Met een eetcafé en snackbar is er genoeg keuze voor een heerlijke maaltijd en in de directe omgeving van het vakantiepark liggen vier gezellige en knusse dorpjes Buren, Nes, Ballum en Hollum.

Naar de park website