Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Zwembad
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Vergader-/feestfaciliteiten
  • Gelegen aan het Grevelingenmeer

Over deze locatie

Genieten aan het Grevelingenmeer

Op Vakantiepark Aquadelta in Zeeland bent u er even helemaal tussenuit! Dankzij de bowling- en midgetgolfbaan, het enthousiaste animatieteam en het gezellige Grand Café hoeft u zich hier geen moment te vervelen. Vakantiepark Aquadelta ligt pal aan het Grevelingenmeer en de hoeveelheid watersportmogelijkheden is er dan ook ongekend. Duiken, zwemmen, zeilen, kanoën, surfen, vissen … het kan allemaal. Wie wil wandelen of fietsen is in de omgeving ook helemaal op zijn plek. De vele paden voeren u langs vele velden, dorpjes, dijken en akkers. Het centrum van Bruinisse is slechts 15 minuten lopen. In deze vissersplaats leert u in het visserijmuseum echte Zeeuwse mosselen bereiden. Ook Zierikzee en Renesse zijn goed aan te rijden. Geniet van een hapje en een drankje op een van de terrassen en struin door de gezellige straatjes. Aan het Grevelingenmeer verveelt u zich geen moment!

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Aan het bekende Grevelingenmeer in het Zeeuwse Bruinisse ligt Vakantiepark Aquadelta. Met verschillende appartementen, bungalows, villa’s en groepsaccommodaties is er een divers aanbod aan vakantieverblijven die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Door de gunstige ligging van het vakantiepark liggen steden als Zierikzee, Middelburg en Rotterdam in de directe omgeving.