Vakantiepark Kijkduin

's-Gravenhage, Zuid-Holland, Nederland

  • Zwembad
  • Eetcafé/bar, Snackbar
  • Supermarkt
  • Nabij Scheveningen en Den Haag
  • Nabij het strand

Over deze locatie

Of het nu het ruisen van de golven, de zilte geur van het water of een vlieger hoog boven de duinen is, op Vakantiepark Kijkduin is de zee altijd dichtbij. In dit uitgestrekte en groene park pal achter de duinen lijkt vakantie vieren wel uitgevonden. Het strand op loopafstand, een gezellig terras, heerlijke speeltuinen en een overdekt zwembad zijn maar een paar van de talloze mogelijkheden die Kijkduin biedt. U verblijft er in een comfortabele bungalow of een knus chalet. Doordat het park autoluw is en er volop ruimte is, kunnen de kinderen er de hele dag naar hartenlust buitenspelen. Vanaf het park fietst u zo de bruisende boulevards van Kijkduin en Scheveningen op. Bent u geïnteresseerd in de vaderlandse geschiedenis of op zoek naar een paar nieuwe sneakers, dan is Den Haag - met zijn vele bezienswaardigheden en leuke winkelstraten - beslist een goede keuze. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in Kijkduin.

Vraag een offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Achter de duinen van de Zuid-Hollandse kust ligt vakantiepark Kijkduin. Het ruim opgezette park beschikt over diverse bungalows en chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Op het park zijn diverse drink- en eetgelegenheden, zoals een restaurant, eetcafé en snackbar. Bovendien kunt u, door de ideale ligging van het park, lopend naar het strand en bent u in mum van tijd in Scheveningen en Den Haag.

Naar de park website