Gemeubileerde woning huren

Als huiseigenaar of huurder in de particuliere woningsector komt het soms voor dat u op korte termijn tijdelijk ergens anders onderdak nodig heeft. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer er grootschalige onderhoudswerkzaamheden of een ingrijpende verbouwing gepland zijn of u moet wachten op de bouw van een nieuwe woning.

Voor de periode dat uw eigenlijke huis niet beschikbaar is zult u dan elders tijdelijke woonruimte gemeubileerd moeten zien te vinden. En natuurlijk het liefst in uw vertrouwde omgeving. Wanneer u op zoek bent naar een gemeubileerde huurwoning biedt Roompot Business u daarbij de helpende hand. Wij vertegenwoordigen zo’n vijftig bungalowparken door heel Nederland, waar tijdelijk gemeubileerd huren voor particulieren mogelijk is.

Geïnteresseerd in een tijdelijke woning?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Tijdelijke gemeubileerde woning met echt thuisgevoel

Tijdelijke gemeubileerde woning met echt thuisgevoel

Het voor een bepaalde tijd moeten verlaten van uw huis komt zelden gelegen. Daarom vindt Roompot het belangrijk dat de overgang naar vervangende woonruimte vlot en eenvoudig voor u verloopt. Zo is de impact van uw tijdelijke verhuizing niet al te groot.

Ons streven is dan ook om u in uw vervangende woning een echt thuisgevoel te geven. Wij proberen daarom om een volledig gemeubileerd onderkomen te vinden waar u direct in kunt. Daarom is elke woning gemeubileerd, gestoffeerd en van alle gemakken voorzien. Bovendien bieden wij u bij voorkeur lokaal of regionaal beschikbare woonruimte aan.

Voorzieningen bij gemeubileerde woning huren

Behalve het vinden van een vervangend huis in de provincie of streek die u kent, krijgen uw wensen rond de vervangende woning zelf eveneens onze aandacht. Uw gezinssamenstelling is bij tijdelijk gemeubileerd huren bijvoorbeeld bepalend voor het aantal slaapkamers in en de afmeting van het huis.

Ons accommodatiebestand varieert van geschakelde recreatiewoningen, bungalows en chalets tot villa’s met een groot stuk grond eromheen. Afhankelijk van het bungalowpark bestaan de huurmogelijkheden verder uit een gemeubileerd appartement, strandcottages, duinlodges en door bossen omgeven chalets. Vanzelfsprekend vindt u in uw tijdelijke woonruimte gemeubileerd gelijkwaardig of soms wel meer comfort dan u gewend bent. Tot de optionele voorzieningen behoren een open haard, terras, privésauna en privézwembad.

Voorzieningen bij gemeubileerde woning huren
Parkfaciliteiten bij huis huren gemeubileerd

Parkfaciliteiten bij huis huren gemeubileerd

Wanneer een huurwoning tijdelijk wordt gehuurd is een complete inrichting niet het enige dat u kunt verwachten bij de door Roompot aangeboden woningen. Ook op en rond de bungalowparken zijn vaak de nodige faciliteiten. Tot de vaste voorzieningen behoren een mini- of supermarkt, en gratis wifi op het gehele terrein en in de tijdelijke gemeubileerde woning die u er huurt.

Om voldoende lichaamsbeweging te krijgen kunt u terecht in de fitnessruimte, algemene binnen- en buitenbaden, en op tennisbanen en golfterreinen. Verder heeft elk huisjespark een à-la-carterestaurant, met ondersteunende horeca als een café, pannenkoekenhuis, pizzeria, snackbar of broodjesservice. Voor uitstapjes vanuit uw tijdelijke woonruimte gemeubileerd kunt u gebruikmaken van boot-, sloep-, fiets- of scooterverhuur.

Indien u een tijdelijke woning huren wilt op een huisjespark in uw regio hebben wij altijd een passende oplossing voor u. Bekijk het aanbod op onze site of neem contact op via e-mail of telefoon