Koningshof

Tijdelijke gemeubileerde woning met echt thuisgevoel

Het voor een bepaalde tijd moeten verlaten van uw huis komt zelden gelegen. Daarom vindt Roompot het belangrijk dat de overgang naar vervangende woonruimte vlot en eenvoudig voor u verloopt. Zo is de impact van uw tijdelijke verhuizing niet al te groot. Ons streven is dan ook om u in uw vervangende woning een echt thuisgevoel te geven. Wij proberen daarom om een compleet gemeubileerd onderkomen te vinden waar u direct in kunt. Daartoe is elke woning die u op de bij ons aangesloten vakantieparken kunt huren gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Bovendien bieden wij u bij voorkeur lokaal of regionaal beschikbare woonruimte aan.

Voorzieningen bij gemeubileerde woning huren

Behalve het vinden van een vervangend huis in de provincie of streek die u kent, krijgen uw wensen rond de vervangende woning zelf eveneens onze aandacht. Uw gezinssamenstelling is bij tijdelijk gemeubileerd huren bijvoorbeeld bepalend voor het aantal slaapkamers in en de afmeting van het huis. Ons accommodatiebestand varieert van geschakelde recreatiewoningen tot villa’s met een groot stuk grond eromheen. Afhankelijk van het bungalowpark bestaan de huurmogelijkheden verder uit traditionele appartementen, strandcottages, duinlodges en door bossen omgeven chalets. Vanzelfsprekend vindt u in uw tijdelijke woonruimte gemeubileerd gelijkwaardig of soms wel meer comfort dan u gewend bent. Tot de optionele voorzieningen behoren een open haard, terras, privésauna en privézwembad.

Bronsbergen

Parkfaciliteiten bij huis huren gemeubileerd

Een complete inrichting is niet het enige dat u kunt verwachten bij de door Roompot aangeboden woningen. Ook op en rond de bungalowparken zijn vaak de nodige faciliteiten. Tot de vaste voorzieningen behoren een mini- of supermarkt, en gratis wifi op het gehele terrein en in de tijdelijke gemeubileerde woning die u er huurt. Om voldoende lichaamsbeweging te krijgen kunt u terecht in de fitnessruimte, algemene binnen- en buitenbaden, en op tennisbanen en golfterreinen. Verder heeft elk huisjespark een à-la-carterestaurant, met ondersteunende horeca als een café, pannenkoekenhuis, pizzeria, snackbar of broodjesservice. Voor uitstapjes vanuit uw tijdelijke woonruimte gemeubileerd kunt u gebruikmaken van boot-, sloep-, fiets- of scooterverhuur.

Indien u een tijdelijke woning huren wilt op een huisjespark in uw regio hebben wij altijd een passende oplossing voor u.