WF

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Wasserette op het park
  • Gratis Wifi
  • Restaurant, EetcafĂ©/bar, Snackbar

WF

Geschakelde bungalow met stapelbed, ligbad en open haard

Deze bungalow is geschakeld en geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een televisie en open haard en daarnaast is er een open keuken met magnetron. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed en de badkamer is voorzien van een douche in bad. Ook is er een apart toilet. Daarnaast heeft de woning een tuin met meubilair en kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

In een aantal accommodaties van dit woningtype zijn huisdieren toegestaan. Indien u uw huisdier(en) mee wilt nemen (max. 2) kunt u dit aangeven bij uw boeking in het boekingsformulier.

Prijsinformatie

Bekijk hieronder de prijsinformatie van de beschikbare accommodaties.

Nu boeken
Prijsinformatie

Meer over het park

Weerterbergen: een bruisend en grootschalig vakantiepark in de Limburgse natuur. Door het diverse aanbod van accommodaties, is er voor iedereen een geschikt verblijf aanwezig. Met diverse restaurants, een zwemparadijs en recreatiemogelijkheden is er aan faciliteiten geen gebrek. Door de gunstige ligging van het park zijn de steden Eindhoven, Valkenswaard en Roermond in slechts 30 minuten aan te rijden. Daarnaast zijn ook de Belgische- en Duitse grens snel bereikbaar.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

WB

Geschakelde bungalow met open haard

meer informatie

WB Comfort

Gerestylede, geschakelde bungalow met open haard en vaatwasser

meer informatie

WF

Geschakelde bungalow met stapelbed, ligbad en open haard

meer informatie