Tijdelijk wonen op een vakantiepark

Voor particuliere woninghuurders en huiseigenaren kan tijdelijk wonen op een vakantiepark om diverse redenen nodig zijn. Wat regelmatig voorkomt is dat het eigenlijke huis een verbouwing of renovatie ondergaat. Wanneer deze langere tijd duurt of ingrijpend is, is het beter om zich te wenden tot een aanbieder gericht op ‘te huur tijdelijk woonruimte vakantiepark’.

Roompot Business is een specialist op dit gebied, en we helpen u graag als u tijdelijk wonen op vakantiepark overweegt. Ons bedrijf is gevestigd in Zeeland, maar wij treden op als tussenpersoon voor tijdelijke huur van bungalow- en vakantieparken door heel Nederland.

Wilt u tijdelijk wonen op een vakantiepark?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Tijdelijke woonruimte vakantiepark

Roompot Business vertegenwoordigt accommodaties op vakantieparken voor verhuur aan particulieren voor een langere periode van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Zuid-Limburg. Het aanbod omvat alles bij elkaar zo’n vijftig parken met tijdelijke huisvesting. Hierdoor is er dus altijd wel een aantrekkelijke optie voor tijdelijke woonruimte vakantiepark in uw provincie, streek of de directe omgeving van uw woonplaats te vinden.

Wij bieden daarbij de keuze uit allerlei woningtypes. Welke accommodatie voor u beschikbaar is ligt in de eerste plaats natuurlijk aan de huizen die ter plekke op het terrein aanwezig zijn. Als u in een vakantiepark tijdelijk wonen wilt, zult u merken dat u per provincie kunt kiezen uit meerdere bungalowterreinen. Dus bent u op zoek naar een tijdelijke woning op een vakantiepark? Dan vindt u altijd een passende tijdelijke woning op een van onze vakantieparken.

Mogelijkheden tijdelijk wonen op vakantiepark

Een van onze drijfveren is dat wij u kunnen voorzien van een tijdelijk onderkomen dat geheel aan uw wensen voldoet. U geniet in uw eigenlijke huis uiteraard van het nodige comfort en gemak. Bij het vinden van een accommodatie voor tijdelijk wonen op een vakantiepark komen wij u daarom optimaal tegemoet.

Wij zetten ons ervoor in dat het u zo min mogelijk ontbreekt aan het comfort dat u thuis zo gewend bent. Een en ander is vanzelfsprekend mede afhankelijk van de geboden opties op de door u geprefereerde locatie. Het algemene aanbod waaruit u een selectie kunt maken bestaat onder meer uit villa’s, chalets, duin- en strandcottages, lodges, bungalows en appartementen.

Mogelijkheden tijdelijk wonen op vakantiepark
Te huur tijdelijk woonruimte vakantiepark

Te huur tijdelijk woonruimte vakantiepark

Doordat wij in contact staan met goed geoutilleerde bungalowterreinen beperkt het comfort zich niet alleen tot uw vervangende woning. Bij tijdelijk wonen op een vakantiepark kunt u tevens gebruik maken van de daar aanwezige voorzieningen. Deze variëren van eetgelegenheden en winkels tot sportfaciliteiten en verhuurmogelijkheden.

Tot de uiteenlopende extra’s behoren onder andere à-la-carterestaurants, pizzeria’s, snackbars, cafés, broodjesservices, barbecueverhuur, supermarkten, fitnessruimtes, binnen- en buitenbaden, sauna’s, wellnesscentra, golfterreinen, fietsverhuur, scooterverhuur, bootverhuur en entertainment. Bij tijdelijk wonen vakantiepark kunnen de beschikbare faciliteiten per resort weliswaar verschillen, maar een goed restaurant vindt u overal. Daarnaast kunt u over het algemeen ook op elk bungalowterrein gebruikmaken van gratis wifi.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Wat zijn de voordelen van tijdelijk particulier huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk particulier huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Waarom is tijdelijk particulier huren een uitstekende oplossing?

Particulier huren bij Roompot Business is een uitstekende oplossing wanneer u op zoek bent naar een  tijdelijke woning tussen uw huizenjacht door of tijdens een forse verbouwing. Huur eenvoudig particulier een woonruimte voor maximaal 6 maanden en creëer de rustige thuisomgeving. Zo heeft u voldoende tijd om op zoek te gaan naar een vaste woonplaats of uw droompaleis te waarmaken.

Welke soorten woningen kan ik tijdelijk particulier huren?

Het aanbod van Roompot Business is zeer divers: van vrijstaande villa’s en bungalows tot chalets en appartementen. De vakantiewoningen zijn volledig ingericht. Het lokale huizenaanbod voor particulier huren is afhankelijk van de beschikbaarheid en beschikbare woningtypes. 

Waar kan ik het beste een tijdelijke particuliere woning huren?

Een tijdelijke woonruimte particulier huren doet u eenvoudig bij Roompot. Huur eenvoudig een chalet, appartement of luxe vrijstaande villa wanneer tijdens uw overstap naar een andere vaste woning of tijdens die flinke verbouwing. Met meer dan 12.000 woningen op tientallen parken vindt u eenvoudig een tijdelijke verblijfplaats in uw regio.

Wat kost een tijdelijke woning particulier huren bij Roompot Business?

De kosten van een tijdelijke woning particulier huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.