Comfort 4A

Vakantiepark Aquadelta

Bruinisse, Zeeland, Nederland

  • Wasserette op het park
  • Gratis Wi-Fi
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar

Comfort 4A

Geschakeld, gerestyled appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer

Op de eerste woonlaag bevindt zich de woonkamer met zithoek en smart-tv. Aparte keuken met combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met inloopdouche en toilet. Grenzend aan de woonkamer bevindt zich een gemeubileerd balkon.

De tweede woonlaag bestaat uit een slaapkamer met twee eenpersoons boxspringbedden en een open slaapvide. Deze vide heeft een directe verbinding met de woonkamer is voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden.

Parkeergelegenheid is centraal op het park, gebruik van wifi is gratis en het rookvrije appartement ligt nabij de centrumvoorzieningen op het park.

In een aantal accommodaties van dit woningtype zijn huisdieren toegestaan. Indien u uw huisdier(en) mee wilt nemen (max. 2) kunt u dit aangeven bij uw boeking in het boekingsformulier.

Prijsinformatie

Bekijk hieronder de prijsinformatie van de beschikbare accommodaties.

Nu boeken
Prijsinformatie

Meer over het park

Aan het bekende Grevelingenmeer in het Zeeuwse Bruinisse ligt Vakantiepark Aquadelta. Met verschillende appartementen, bungalows, villa’s en groepsaccommodaties is er een divers aanbod aan vakantieverblijven die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Door de gunstige ligging van het vakantiepark liggen steden als Zierikzee, Middelburg en Rotterdam in de directe omgeving.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

Comfort 4A

Geschakeld, gerestyled appartement met 1 slaapkamer en 1 badkamer

meer informatie

Comfort 6A

Gerestyled appartement met 3 slaapkamers, 1 badkamer

meer informatie

Jade 4

Appartement met balkon

meer informatie

Saffier 6

Appartement met ruime woonkamer

meer informatie