Tijdelijk wonen op een camping

Ondernemingen, organisaties en bedrijven die personeel langere tijd uitzenden naar andere delen van Nederland, dienen ook voor onderdak voor hun mensen te zorgen. Dit kan op verschillende manieren.

Een in meerdere opzichten heel aantrekkelijke optie voor u en uw personeel is tijdelijk wonen op camping. Kampeer- en bungalowterreinen zijn doorgaans goed bereikbaar, hebben vaak een centrale ligging en beschikken over de nodige voorzieningen om het verblijf te veraangenamen. Roompot Business helpt u bij het vinden van tijdelijke woonruimte camping of vakantiepark in Nederland en Duitsland.

Geïnteresseerd in tijdelijke woonruimte camping?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Diverse redenen tijdelijk wonen camping

Diverse redenen tijdelijk wonen camping

Er zijn uiteenlopende redenen aan te voeren waarom medewerkers enige tijd buiten hun eigen regio moeten worden ondergebracht. De meest gangbare is dat uw bedrijf een project op grote afstand van het hoofdkantoor heeft aangenomen, waardoor tijdelijk op camping wonen een optie wordt om te overwegen. Maar naast werkzaamheden op locatie zijn er meer aanleidingen om ter plaatse onderdak voor uw uitgezonden werknemers te vinden. Een bungalow of andersoortig vakantieverblijf huren kan eveneens wenselijk zijn bij deelname aan een cursus of symposium. Ook bij over meerdere dagen verspreide vergaderingen of wanneer uw onderneming met een stand is vertegenwoordigd op een beurs, is tijdelijk wonen camping of vakantiepark een uitstekend alternatief. Roompot Business biedt tijdelijke woningen voor enkele dagen, een week, per maand of voor meerdere jaren.  Roompot Business biedt tijdelijke woningen voor enkele dagen, een week, per maand of voor meerdere jaren.

Voordelen camping tijdelijk wonen

Bent u op zoek naar tijdelijk wonen op een camping voor personeel biedt dit niet alleen financiële voordelen voor uw bedrijf. Het zo kort mogelijk houden van de reistijden voor uw personeel voorkomt bijvoorbeeld ook dat onvoorziene verkeerssituaties als files en verkeersopstoppingen voor frustraties aan het begin en eind van de werkdag zorgen. De geplande werkzaamheden kunnen daardoor op het juiste tijdstip aanvangen, terwijl de medewerkers zich 100% kunnen concentreren op het uit te voeren project. Campings en bungalowterreinen beschikken bovendien over de nodige mogelijkheden voor ontspanning. Doorgaans zijn er goede sportvoorzieningen, en ook een sauna of wellnesscentrum ontbreken vaak niet. Voor de inwendige mens kan men gebruikmaken van de daartoe bestemde faciliteiten op het desbetreffende vakantiepark, waaronder eetgelegenheden, besteldiensten en supermarkten.

Voordelen camping tijdelijk wonen
Huizenaanbod tijdelijke woonruimte campings

Huizenaanbod tijdelijke woonruimte campings

Indien u besluit om voor gedetacheerde of anderszins uitgezonden werknemers onderdak te huren op een bungalowpark of camping uit het bestand van Roompot Business, dan kunt u terecht in heel Nederland en het westen van Duitsland. Uit welke soorten woningen kan worden gekozen hangt af van het aanbod in de gewenste streek en de actuele beschikbaarheid van de huisjes op het terrein. De mogelijkheden voor tijdelijk wonen op camping of vakantiepark zijn legio, en omvatten accommodaties voor kleine gezelschappen en uitgebreide groepen. Er is onder andere keuze uit vrijstaande villa’s, geschakelde woningen, ingerichte chalets of luxe chalet huren, gelijkvloerse bungalows en gezellige duincottages. U vindt dus altijd passende woonruimte op locatie. Het huizenaanbod tijdelijke woonruimte camping bestaat bij kleine gezelschappen uit een of twee slaapkamers en voor grote gezelschappen uit meerdere slaapkamers. Uiteraard is de woonruimte goed geïsoleerd zodat de huur woning zo comfortabel mogelijk is.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Waar moet je op letten als je een accommodatie tijdelijk huurt?

Het aanbod van onze vakantiewoningen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u tijdelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het tijdelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Is het slim om een tijdelijke woonruimte te huren?

Het tijdelijk huren van een tijdelijke woonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een camping?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een camping heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Wat zijn de mogelijkheden voor tijdelijk huren?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de tijdelijk huren enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.