Tijdelijk wonen recreatiewoning

Via Roompot Business is huur recreatiewoning langere periode mogelijk door heel Nederland en in het westen van Duitsland. Wij werken daartoe samen met tientallen vakantieparken, met als doel om een thuisgevoel in de werkomgeving te creëren. Er is daarbij keuze uit een groot aantal mogelijkheden, variërend van stijlvolle villa’s op een ruim perceel tot gezellige appartementen. Uiteraard is het beschikbare huizenaanbod afhankelijk van waar u voor uw medewerkers een recreatiewoning langere tijd huren wilt. Omdat ons bestand met bungalowterreinen bijna eindeloos is, kunnen wij u zeker in de meeste Nederlandse regio’s meerdere opties aanbieden. Wanneer binnen uw bedrijf voor uw werknemers de behoefte bestaat tot het tijdelijk wonen in een recreatiewoning vindt u dankzij Roompot Business dus ongetwijfeld passend onderdak.

Recreatiewoning te huur langere tijd

Medewerkers die weken of maanden aan één stuk op locatie in Nederland of Duitsland werken, moeten buiten de werkuren natuurlijk ook de nodige ontspannende activiteiten kunnen ontplooien. Op die manier wordt het verblijf bij het huren recreatiewoning voor langere tijd een stuk aantrekkelijker gemaakt. Indien tijdens het selecteren van een vakantiepark verschillende locaties in aanmerking komen, is het bijvoorbeeld mogelijk om bij de uiteindelijke keuze rekening te houden met de wensen en/of interesses van uw uit te zenden werknemers. Zo weet u zeker dat het verblijf bij een recreatiewoning huren voor langere tijd als aangenaam zal worden ervaren.

Recreatiewoning langere tijd

Behalve voor personeel dat op projectmatige basis werkzaamheden op locatie uitvoert, kunt u ook bij Roompot Business terecht als u korte verblijfsmogelijkheden zoekt voor andersoortige zakelijke aangelegenheden. U kunt daarbij denken aan vergaderingen die zich over meerdere dagen uitstrekken, congressen, seminars, vakbeurzen of cursus- en bijscholingsweekenden. Tijdelijk wonen in een recreatiewoning kan in dergelijke gevallen voordeliger uitpakken dan een verblijf in een hotel of privéaccommodatie. De voorzieningen zijn minstens zo goed, en vaak zelfs beter. Veel van de bij ons aangesloten bungalowparken beschikken namelijk over faciliteiten als een á-la-carterestaurant, een bar en een wasserette. Daarnaast zijn bij een recreatiewoning huren langere periode niet zelden sportvoorzieningen inbegrepen, zoals een tennisbaan of zwembad.