Recreatiewoning huren voor langere tijd

Specifiek werk op locatie dat geruime tijd in beslag zal nemen, vereist naast de juiste vakmensen natuurlijk ook de beste plaatselijke verblijfsoplossing voor uw gedetacheerde medewerkers. Geschikte tijdelijke woonruimte ligt echter niet overal voor het oprapen.

Daarom kunt u als werkgever in sommige gevallen beter een recreatiewoning voor langere tijd huren. Roompot Business helpt u bij het vinden van tijdelijke personeelsonderkomens voor elke gewenste termijn. Het uitgangspunt is dat u met een recreatiewoning huren voor langere tijd uw werknemers dicht bij de werkplek kunt huisvesten. De werknemers zullen zich in hun nieuwe huis helemaal thuis voelen.

Geïnteresseerd in een recreatiewoning voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Tijdelijk wonen recreatiewoning

Tijdelijk wonen recreatiewoning

Via Roompot Business is huur recreatiewoning langere periode mogelijk door heel Nederland, van Noord-Holland tot Zeeland. Maar ook buiten de landsgrenzen bieden we de mogelijkheid voor een tijdelijke woning in het westen van Duitsland. Wij werken daartoe samen met tientallen vakantieparken, met als doel om een thuisgevoel in de nieuwe woning en werkomgeving te creëren. Er is daarbij keuze uit een groot aantal mogelijkheden voor tijdelijk huren, huur luxe villa’s op een ruim perceel of gezellige appartementen. Ook hebben we een mooi chalet te huur die volledig gemeubileerd zijn. Uiteraard is het beschikbare huizenaanbod afhankelijk van waar u voor uw medewerkers een recreatiewoning langere tijd huren wilt. Omdat ons bestand met bungalowterreinen bijna eindeloos is, kunnen wij u zeker in de meeste Nederlandse regio’s meerdere opties aanbieden voor tijdelijk onderkomen. Wanneer binnen uw bedrijf voor uw werknemers de behoefte bestaat tot het tijdelijk wonen in een recreatiewoning vindt u dankzij Roompot Business dus ongetwijfeld passend onderdak.

Recreatiewoning te huur langere tijd

Medewerkers die weken of maanden aan één stuk op locatie in Nederland of Duitsland werken, moeten buiten de werkuren natuurlijk ook de nodige ontspannende activiteiten kunnen ontplooien. Op die manier wordt het verblijf bij het huren recreatiewoning voor langere tijd een stuk aantrekkelijker gemaakt. Indien tijdens het selecteren van een vakantiepark verschillende locaties in aanmerking komen, is het bijvoorbeeld mogelijk om bij de uiteindelijke keuze rekening te houden met de wensen en/of interesses van uw uit te zenden werknemers. Zo weet u zeker dat het verblijf bij een recreatiewoning huren voor langere tijd als aangenaam zal worden ervaren. De recreatiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. U heeft de keus uit gemeubileerde woningen met open keuken. De woningen zijn vaak gelegen tussen zee, bos of ander natuurgebied.

 

Recreatiewoning te huur langere tijd
Recreatiewoning langere tijd

Recreatiewoning langere tijd

Behalve voor personeel dat op projectmatige basis werkzaamheden op locatie uitvoert en woonruimte nodig heeft voor permanente bewoning, kunt u ook bij Roompot Business terecht als u korte verblijfsmogelijkheden zoekt voor andersoortige zakelijke aangelegenheden. U kunt daarbij denken aan tijdelijke huisvesting voor vergaderingen die zich over meerdere dagen uitstrekken, congressen, seminars, vakbeurzen of cursus- en bijscholingsweekenden. Wij bieden een recreatiewoning tijdelijk aan want tijdelijk wonen in een ingerichte recreatiewoning kan in dergelijke gevallen voordeliger uitpakken dan een verblijf in een hotel of privéaccommodatie. De voorzieningen zijn minstens zo goed, en vaak zelfs beter. Veel van de bij ons aangesloten bungalowparken beschikken namelijk over faciliteiten als een á-la-carterestaurant, een bar en een wasserette. Daarnaast zijn bij een recreatiewoning huren langere periode niet zelden sportvoorzieningen inbegrepen, zoals een tennisbaan of zwembad.

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar vind ik alle informatie over het tijdelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Wat zijn de voordelen van tijdelijk huren op een vakantiepark?

Via Roompot Business tijdelijk huren op een vakantiepark heeft als voordeel dat er diverse voorzieningen op het terrein zijn. Denk aan een wasserette, supermarkt, restaurant en/of zwembad. Als tijdelijke bewoner van een particuliere huurwoning kunt u eenvoudig tegen betaling gebruik maken van deze verschillende faciliteiten. Daarnaast bieden wij op elk vakantiepark gratis wifi aan.

Wat zijn de mogelijkheden voor tijdelijk huren?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de tijdelijk huren enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Is het slim om een tijdelijke recreatiewoning te huren?

Het tijdelijk huren van een recreatiewoning is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat kost tijdelijk huren bij Roompot Business?

De kosten van tijdelijk huren zijn variërend. De kosten zijn afhankelijk van de huurtermijn van uw verblijf, het aantal personen en de keuze van uw accommodatie. Raadpleeg alle prijzen eenvoudig online via Roompot Business.