Vakantiewoning langere tijd huren

Voor bedrijven waarvan het personeel veelvuldig op locatie werkt is het vaak niet praktisch om aan het eind van elke dag steeds weer huiswaarts te keren. Zeker indien het projecten betreft die langere tijd gaan duren is het efficiënter en voordeliger om accommodaties in de buurt te vinden voor tijdelijke huisvesting.

Uw onderneming heeft met een lokaal gelegen vakantiewoning huren langere periode de beschikking over een verblijfs- en overnachtingsmogelijkheid in de directe omgeving van het werk. Via Roompot Business is een vakantiewoning voor langere tijd huren eenvoudig geregeld. We beschikken over accomodaties die per direct beschikbaar zijn in heel Nederland. Of u nu woonruimte nodig heeft in Noord-Holland of Zeeland, wij regelen een volledig gemeubileerd vakantiehuis van alle gemakken voorzien op één van onze vakantieparken.

Geïnteresseerd in een vakantiewoning voor langere tijd?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact op met ons team.

Vakantiewoning te huur langere periode

Vakantiewoning te huur langere periode

Om uw werknemers van passende tijdelijke woonruimte te voorzien, werken wij samen met talloze bungalowterreinen en vakantieparken. Dus bent u op zoek naar tijdelijke woornuimte voor zowel kortere, langere of onbepaalde tijd, dan bent u bij Roompot Business aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit een vakantiehuis in Nederland in elke provincie, terwijl wij u tevens van dienst kunnen zijn wanneer er een tijdelijke woning in Duitsland nodig is. Het idee achter langdurig huren vakantiewoning is in de eerste plaats uiteraard dat de dagelijkse reistijd voor de uitgezonden of gedetacheerde medewerkers wordt beperkt. Om het uw personeel ook buiten werktijd om naar de zin te maken beschikken de meeste bungalowparken over allerlei voorzieningen. Het gaat dan bijvoorbeeld om sportterreinen en fitnessruimtes, restaurants en cafés om ‘s avonds te ontspannen of te dineren, en wellnesscentra en saunafaciliteiten. Daarom is een vakantiehuis huren de ideale oplossing. 

Vakantiewoning langere tijd huren

Met zoveel mogelijkheden op de huisjesparken zelf zijn ook de recreatiewoningen natuurlijk goed uitgerust. Een comfortabele en compleet ingerichte nieuwe woning maakt het verblijf op locatie immers een stuk aangenamer. Door ons grote aanbod tijdelijke woonruimtes is er voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen uit een rustig park in de natuur, of een park gelegen tussen grotere steden. We hebben onder andere gemeubileerde chalets te huur, maar ook villa's, appartementen en bungalows. De in de huisjes aanwezige luxe kan per vakantiepark en accommodatie weliswaar verschillen, maar er zijn altijd voldoende opties aanwezig. Bij een vakantiewoning huren voor langere tijd behoren een open keuken blok, televisie en wifi tot de standaarduitrusting. Een deel van de bungalows heeft een ligbad, privésauna, open haard, wasmachine, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of buitenterras. Om gebruik te maken van deze voorzieningen bent u vanzelfsprekend afhankelijk van de beschikbaarheid ter plaatse. Elk park heeft evengoed keuze uit tal van huisjes, zodat wij veel wensen kunnen inwilligen.

Vakantiewoning langere tijd huren
Vakantiewoning huren langere periode

Vakantiewoning huren langere periode

De verscheidenheid aan bungalows kent zo’n grote variatie, dat hier slechts een greep uit de mogelijkheden volgt. De diverse vakantieparken bieden onder meer keuze uit vrijstaande en gelijkvloerse lodges en chalets huren, moderne woningen bestaande uit twee verdiepingen, geschakelde bungalows, luxe villa’s, aan zee gelegen strand- en duincottages en royale landhuizen. Een deel van de bungalowterreinen bevindt zich vlak bij grote steden, en andere liggen juist in een bosrijke omgeving. Bij langdurig huren vakantiewoning kunt u wat dat betreft en indien mogelijk dus eveneens persoonlijke voorkeuren laten meewegen. Het aanbod omvat accommodaties voor gezelschappen van uiteenlopende omvang. Ook wanneer u meerdere medewerkers op één locatie wilt onderbrengen is dit meestal geen probleem.