Vakantiewoning te huur langere periode

Om uw werknemers van passende tijdelijke woonruimte te voorzien, werken wij samen met talloze bungalowterreinen en vakantieparken. Daarbij is keuze uit locaties in alle provincies van Nederland, terwijl wij u tevens van dienst kunnen zijn wanneer de werkzaamheden in Duitsland plaatsvinden. Het idee achter langdurig huren vakantiewoning is in de eerste plaats uiteraard dat de dagelijkse reistijd voor de uitgezonden of gedetacheerde medewerkers wordt beperkt. Om het uw personeel ook buiten werktijd om naar de zin te maken beschikken de meeste bungalowparken over allerlei voorzieningen. Het gaat dan bijvoorbeeld om sportterreinen en fitnessruimtes, restaurants en cafés om ‘s avonds te ontspannen of te dineren, en wellnesscentra en saunafaciliteiten.

Vakantiewoning langere tijd huren

Met zoveel mogelijkheden op de huisjesparken zelf zijn ook de recreatiewoningen natuurlijk goed uitgerust. Een comfortabele en compleet ingerichte bungalow maakt het verblijf op locatie immers een stuk aangenamer. De in de huisjes aanwezige luxe kan per vakantiepark en accommodatie weliswaar verschillen, maar er zijn altijd voldoende opties aanwezig. Bij een vakantiewoning huren voor langere tijd behoren een keukenblok, televisie en wifi tot de standaarduitrusting. Een deel van de bungalows heeft een ligbad, privésauna, open haard, wasmachine, vaatwasser, koelkast, magnetron en/of buitenterras. Om gebruik te maken van deze voorzieningen bent u vanzelfsprekend afhankelijk van de beschikbaarheid ter plaatse. Elk park heeft evengoed keuze uit tal van huisjes, zodat wij veel wensen kunnen inwilligen.

Vakantiewoning huren langere periode

De verscheidenheid aan bungalows kent zo’n grote variatie, dat hier slechts een greep uit de mogelijkheden volgt. De diverse vakantieparken bieden onder meer keuze uit vrijstaande en gelijkvloerse lodges en chalets, moderne woningen bestaande uit twee verdiepingen, geschakelde bungalows, luxe villa’s, aan zee gelegen strand- en duincottages en royale landhuizen. Een deel van de bungalowterreinen bevindt zich vlak bij grote steden, en andere liggen juist in een bosrijke omgeving. Bij langdurig huren vakantiewoning kunt u wat dat betreft en indien mogelijk dus eveneens persoonlijke voorkeuren laten meewegen. Het aanbod omvat accommodaties voor gezelschappen van uiteenlopende omvang. Ook wanneer u meerdere medewerkers op één locatie wilt onderbrengen is dit meestal geen probleem.