Over dit park

Het schitterende appartementencomplex Bergresort Winterberg is gelegen in Hochsauerland in Duitsland. De 28 appartementen zijn verdeeld over vier gebouwen en bieden een mooi uitzicht over Winterberg. Het dorp ligt op 10 minuten loopafstand en daar vindt u allerlei voorzieningen zoals een supermarkt, diverse restaurants en cafés. De appartementen zijn gelegen tegen een helling, daardoor zijn ze bereikbaar via trappen.

Faciliteiten

  • Centrumvoorzieningen op 10 minuten loopafstand
  • Gelegen op 1 km van Winterberg
  • WiFi op park (gratis)
Bergresort Winterberg

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Aanreisinformatie

Adres

Bergresort Winterberg
Jakobusstrasse
59955 Winterberg
Sauerland
Duitsland

Aankomst

Op het park is geen receptie aanwezig. Bij aankomst dient u contact op te nemen met +49 (0)151 2293 3921. De beheerster zal dan naar u toe komen. Het is mogelijk om tussen 15.00 en 17.00 uur aan te komen. Indien u door omstandigheden niet in staat bent binnen deze openingstijden aan te komen, dient u contact op te nemen met het park via bovenstaand telefoonnummer. U kunt alleen later aankomen na overleg met de beheerster.