Over dit park

Midden in de bossen en heidevelden van de Veluwe ligt Bospark De Schaapskooi. Een rustig gelegen, autovrij park met comfortabele bungalows en chalets. Er is gratis WiFi beschikbaar en daarnaast is er een restaurant en een snackbar aanwezig. Bovendien liggen steden als Apeldoorn en Harderwijk op nog geen uur rijden van het park.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
Bospark de Schaapskooi

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Oppervlakte ca. 135 m². Vrijstaande bungalow met verdieping met lichte woonkamer, aparte eetkamer en 2 keukens. Twee badkamers met toilet.

Oppervlakte ca. 42 m². Vrijstaand. Geheel gelijkvloers.

Oppervlakte ca. 42 m². Vrijstaand. Geheel gelijkvloers.

oppervlakte ca. 64 m². Vrijstaand. Geheel gelijkvloers.

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen. De woning is voorzien van een woonkamer met eethoek en een open keuken met combimagnetron.

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 2 volwassenen, 2 kinderen en 1 baby. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken met combimagnetron.

Aanreisinformatie

Adres

Bospark De Schaapskooi
Centrumweg 5
8162 PT Wissel/Epe
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. In het naseizoen is aanreizen mogelijk tot 17.00 uur. Indien het niet mogelijk is om aan te reizen binnen deze tijden, verzoeken wij u vriendelijk contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0) 578 - 61 62 04.