Over dit park

In Drenthe, pal naast natuurgebied Gieten-Borger, ligt Bospark Lunsbergen. De verschillende – in het groen gelegen – accommodaties zorgen ervoor dat iedereen zich direct thuis voelt. Met faciliteiten als een supermarkt en een gezellig eetcafé zal het gedurende een verblijf op Bospark Lunsbergen niemand aan iets ontbreken. De gunstige ligging van het park zorgt ervoor dat steden als Assen, Emmen en Groningen binnen 40 autominuten te bereiken zijn en ook de steden langs de Noordwest grens van Duitsland liggen binnen handbereik.

Faciliteiten

  • Eetcafé / bar
  • Pizzeria
  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
lunsbergen

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen.

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen.

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen.

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 personen.

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen.

Dit kindvriendelijke, vrijstaande chalet is geschikt voor 4 volwassenen en 1 kind.

Aanreisinformatie

Adres

Bospark Lunsbergen
Rolderstraat 11A
9531 TC Borger
Drenthe
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Komt u op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan a.u.b. vooraf bij de parkreceptie, via telefoonnummer +31 (0)599 - 23 65 65.