Over dit park

Aan de rand van natuurgebied Stabrechtse Heide ligt Bospark ’t Wolfsven. Het park beschikt over diverse faciliteiten als een restaurant, eetcafé en supermarkt welke tezamen zorgen voor een comfortabel verblijf. Uiteraard dragen ook de vrijstaande - in het groen gelegen - accommodaties bij aan dit aangename verblijf. Door de centrale ligging van het park zijn de steden Eindhoven en Helmond binnen 20 autominuten te bereiken. Daarnaast ligt ook de Belgische grens op korte afstand van het park.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
wolfsven

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. Beneden is een woonkamer en half open keuken met o.a. een vaatwasser en combimagnetron.

In deze vrijstaande bungalow voor 6 personen vindt u beneden de woonkamer met eethoek. De open keuken is o.a. voorzien van een vaatwasser en combimagnetron...

In dit ruime chalet voor 6 personen vindt u een woonkamer met openslaande deuren en een open keuken met eethoek.

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 4 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken.

Dit vrijstaande chalet is geschikt voor 6 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken.

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 5 personen en 1 baby. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken.

Aanreisinformatie

Adres

Bospark 't Wolfsven
Patrijslaan 4
5731 XN Mierlo
Nederland

Let op! Indien uw navigatie u stuurt via de Rederijklaan, volgt u deze dan niet, maar kiest u voor de Geldropseweg.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot 18.00 uur. Indien u niet in de gelegenheid bent om binnen de openingstijden aan te reizen, verzoeken wij uw vriendelijk contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0)492 - 66 16 61.