Over dit park

Verscholen tussen het groen en in een afwisselend landschap van bos, graslanden en heide ligt het kleinschalige Buitengoed Drentse Vennen. De comfortabele bungalows zijn van alle gemakken voorzien en perfect om nieuwe inspiratie op te doen. Bovendien is er in de omgeving volop mogelijkheid voor een hapje en een drankje en liggen steden als Groningen, Assen of Drachten op korte afstand van het park.

Faciliteiten

  • WiFi op park (betaald)
Drentse Vennen

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: woonkamer met open keuken. Apart toilet en fietsenberging.

Indeling: woonkamer met open keuken. Apart toilet en fietsenberging. Een extra bedstee op de begane grond.

Indeling: woonkamer met open keuken. Apart toilet en fietsenberging.

Indeling: woonkamer met open keuken en vaatwasser. Apart toilet en fietsenberging. Badkamer met douche en dubbele wastafel.

Aanreisinformatie

Adres

Buitengoed Drentse Vennen
Amerika 10
9342 TC Een

Aankomst

Uw accommodatie kunt u op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken. De receptie is op aankomstdagen geopend tot 18.00 uur. Indien u door omstandigheden niet in staat bent voor deze tijd aan te komen, verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0) 592 - 65 65 16 of +31 (0) 6 - 40 47 00 49.