Over dit park

Buitenplaats De Marke van Ruinen; een oase van rust, ruimte en natuur. Middenin boswachterij Ruinen staan de ruime, modern ingerichte villa’s met veel privacy. Hoewel de kalmte overheerst op het park, staat u in een mum van tijd in het gezellige centrum van Hoogenveen. Het park dient als prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Meppel en Assen, welke binnen een half uur aan te rijden zijn.

Faciliteiten

  • WiFi op park (gratis)
Marke van Ruinen

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken voorzien van o.a. vaatwasser en combimagnetron.

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gas/sfeerhaard. Open keuken voorzien van o.a.

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a.

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gas/sfeerhaard. Open luxe keuken voorzien van o.a.

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie en gashaard. Open keuken voorzien van o.a.

Begane grond: entree met hal. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreentelevisie met Blue Ray home cinemaset en gas-/sfeerhaard.

Aanreisinformatie

Adres

Buitenplaats De Marke van Ruinen
Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen
Drenthe
Nederland

Openingstijden

Maandag en vrijdag: 9.00 uur - 10.30 uur en 15.00 uur - 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 9.00 uur - 12.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur - 12.00 uur
Zon- en feestdagen: gesloten

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)522 - 47 05 40.