Over dit park

Het ruim opgezette park Buitenplaats It Wiid ligt in midden in het hart van het Friese merengebied en is omgeven door prachtige natuurgebieden, plassen en meren. Alle bungalows zijn comfortabel ingericht en gelegen aan het water: zo zijn alle wateren van Friesland vanuit uw tuin te bereiken. De gezellige Friese hoofdstad Leeuwarden ligt op ongeveer 15 kilometer afstand en daarnaast liggen steden als Drachten en Heerenveen op korte afstand van het park.

Faciliteiten

  • Gelegen aan het water
  • Nabij Drachten en Leeuwarden
  • Restaurant
  • Wasserette
It Wiid

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: Ruime woonkamer, keuken met magnetron, romantische tweepersoonsbedstee of slaapkamer, badkamer met wastafel, bad en aparte douche en...

Aanreisinformatie

Adres

Buitenplaats It Wiid
Koaidijk 2B
9264 TP Eernewoude
Friesland
Nederland

Openingstijden

Maandag en vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur.

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 - 431 616 17.