Over dit park

Midden in de prachtige Brabantse natuur ligt Bungalowpark. Familyland. Het park biedt verschillende mogelijkheden: van een eenvoudig en gemakkelijk verblijf in een sfeervolle Finse bungalow tot zeer comfortabele villa’s die zijn voorzien van alle mogelijke luxe. Daarnaast beschik het park over een gezellig restaurant en een bowlingbaan. Door de centrale ligging bent u zo in Antwerpen en ook Bergen op Zoom en Roosendaal liggen om de hoek.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Antwerpen goed bereikbaar
  • Eetcafé / bar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
Familyland

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Inrichting: gelijkvloerse bungalow. Woonkamer met open keuken, een overdekt terras en badkamer met douche en toilet.

Begane grond: open keuken met vaatwasser en magnetron, woonkamer met openhaard, badkamer met ligbad, apart toilet, wasmachine en een slaapkamer.

Begane grond: open keuken met vaatwasser en magnetron, woonkamer met openhaard, badkamer met ligbad, apart toilet en slaapkamer.

Aanreisinformatie

Adres

Bungalowpark en Villapark Familyland
Groene Papegaai 19
4631 RX Hoogerheide
Noord-Brabant
Nederland

Openingstijden

Maandag: 9.00 uur - 20.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Vrijdag: 9.00 uur - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Zon- en feestdagen: 10.00 uur - 17.00 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie.De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)164 - 61 31 55.