Over dit park

Vlakbij het plaatsje Westerbork ligt Bungalowpark Het Hart van Drenthe. Met een ligging in een prachtige, bosrijke omgeving is het hier goed vertoeven. Het kleinschalige park beschikt over ruime bungalows die van al het nodige comfort en gemak zijn voorzien. De omgeving biedt volop mogelijk voor een hapje en een drankje en daarnaast zijn steden als Assen, Emmen en Groningen door de centrale ligging prima te bereiken.

Faciliteiten

  • (mini) Supermarkt
  • Broodjesservice
  • Ontbijtservice
  • WiFi op park (gratis)
Hart van Drenthe

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: woonkamer, open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Badkamer met douchecabine of inloopdouche en thermostaatkraan, wastafel en toilet.

Indeling: entree/hal. Woonkamer, open keuken met combimagnetron en vaatwasser.

Aanreisinformatie

Adres

Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Oranjekanaal Nz 18
9433 TH Zwiggelte
Drenthe
Nederland

Openingstijden

Maandag en vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag: 9.00 uur - 12.00 uur
Zaterdag en zondag: 9.00 uur - 12.00 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)593 - 34 64 54.