Over dit park

Voor een verblijf in het unieke Zuid-Limburgse landschap biedt Bungalowpark Schin op Geul uitkomst. Voor elk verblijf is er een geschikte, volledig ingerichte bungalow aanwezig op dit rustieke park. Met een restaurant, terras en supermarkt op het park hoeft het niemand aan iets te ontbreken. Daarnaast zijn de steden Maastricht en Heerlen binnen een half uur te bereiken en ook de Duitse en Belgische grens liggen op korte afstand.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • (mini) Supermarkt
  • Broodjesservice
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
Schin op Geul

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: Woonkamer met houtkachel, flatscreen tv, dvd-/ cd-speler en kinderspeelgoed.

Indeling: Woonkamer met houtkachel, flatscreen tv, dvd-/cd-speler.

Indeling: Woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en hifiset. Open keuken met koelkast, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat.

Indeling: Woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en hifiset. Open keuken met koelkast, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat.

Indeling: Gemoderniseerde woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en hifiset. Royale open keuken met koelkast, magnetron, vaatwasser en Senseo.

Indeling: Woonkamer met flatscreen tv, dvd-speler en hifiset. Open keuken met vaatwasser, koelkast, magnetron en Senseo.

Aanreisinformatie

Adres

Bungalowpark Schin op Geul
Walem 1
6342 PA Walem

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9.00 uur - 17.00 uur
Zaterdag: 9.00 uur - 12.00 uur
Zondag: 10.00 uur - 12.00 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie op telefoonnummer +31 (0)43 - 45 91 400.