Business hotel

Een zakelijk verblijf vraagt om een aangename woonruimte om zo optimaal te kunnen presteren tijdens werktijden. Roompot Business is gespecialiseerd in zakelijke hotels voor een breed scala aan zakelijke doeleinden. Op een aantal bijzondere locaties in heel Nederland en een deel van Duitsland bieden we zakelijke hotels, van alle comfort voorzien.

Of het nu is voor expats, regelmatig zakelijke overnachtingen in verband met een project op locatie of een congres, wij kunnen u een goed hotel aanbieden. Onze hotels zijn speciaal uitgerust met alle comfort voor de zakelijke markt, in een stijlvolle omgeving en met handige extra’s (tegen betaling) zoals wasserettes of mini markets. Dé oplossing voor een prettig verblijf voor uw eigen werknemers, zakenrelaties of internationale expats. Roompot Business creëert een thuisomgeving die aan alle gemakken voldoet en dichtbij de gewenste locatie ligt!

Een business hotel overnachting?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Zakelijk hotel op een bijzondere locatie

Zakelijk hotel op een bijzondere locatie

Door ons brede aanbod aan flexibele overnachtingsmogelijkheden bieden wij al jaren de ideale accommodaties voor zakelijk huren. Daarnaast hanteren we transparante, duidelijke voorwaarden en staan we garant voor een hoog service niveau. Met ons motto ‘een thuisgevoel in je werkomgeving’ hebben we in Nederland langs de kust drie zakelijke hotels ingericht. In Duitsland (vlakbij Cochem) is ook een hotel op een prachtig vakantiepark gesitueerd. Tussen de heuvels en voorzien van welness, zodat het heerlijk ontspannen is na een dag hard werken. Roompot Business draagt dus met onze zakelijke hotels op bijzondere locaties graag bij aan een prettig verblijf en succes op zakelijk gebied.

Flexibiliteit en comfort

Bent u op zoek naar een goed zakelijk hotel, met flexibele mogelijkheden? Dan bent u bij onze website aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verhuur van accommodaties voor het bedrijfsleven. We maken het u hierbij graag zo makkelijk mogelijk door flexibele mogelijkheden te bieden voor business overnachtingen. Van gescheiden kamers tot één slaapkamer en van een kamer voor één nacht tot een aantal maanden, alles is mogelijk bij Roompot Business. Uiteraard bestaat tevens de optie om kamers te reserveren voor maandagen tot en met vrijdagen of ook inclusief de weekenden. Zoekt u regelmatig zakelijke overnachtingen voor één persoon of is er maatwerk nodig in verband met huisvesting voor grote groepen? Wij staan voor u klaar met professionele zakelijke hotels voor aangename business overnachtingen. Wij heten u of uw zakelijke relaties daarom graag welkom in een van onze business hotels!

Flexibiliteit en comfort

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Is het slim om een tijdelijke woonruimte zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van een tijdelijke woonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.  

Wat zijn de mogelijkheden voor zakelijke verhuur?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de zakelijke verhuur enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Waar moet je op letten als je een accommodatie zakelijk huurt?

Het aanbod van onze accommodaties is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk huren van een business hotel?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website.