Business hotel

Een zakelijk verblijf vraagt om een aangename woonruimte om zo optimaal te kunnen presteren tijdens werktijden. Roompot Business is gespecialiseerd in zakelijke hotels voor een breed scala aan zakelijke doeleinden. Op een aantal bijzondere locaties in heel Nederland en een deel van Duitsland bieden we zakelijke hotels, van alle comfort voorzien.

Of het nu is voor expats, regelmatig zakelijke overnachtingen in verband met een project op locatie of een congres, wij kunnen u een goed hotel aanbieden. Onze hotels zijn speciaal uitgerust met alle comfort voor de zakelijke markt, in een stijlvolle omgeving en met handige extra’s (tegen betaling) zoals wasserettes of mini markets. Dé oplossing voor een prettig verblijf voor uw eigen werknemers, zakenrelaties of internationale expats. Roompot Business creëert een thuisomgeving die aan alle gemakken voldoet en dichtbij de gewenste locatie ligt!

Een business hotel overnachting?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Zakelijk hotel op een bijzondere locatie

Zakelijk hotel op een bijzondere locatie

Door ons brede aanbod aan flexibele overnachtingsmogelijkheden bieden wij al jaren de ideale accommodaties voor zakelijk huren. Daarnaast hanteren we transparante, duidelijke voorwaarden en staan we garant voor een hoog service niveau. Met ons motto ‘een thuisgevoel in je werkomgeving’ hebben we in Nederland langs de kust drie zakelijke hotels ingericht. In Duitsland (vlakbij Cochem) is ook een business hotel op een prachtig vakantiepark gesitueerd. Tussen de heuvels en voorzien van welness, zodat het heerlijk ontspannen is na een dag hard werken. Roompot Business draagt dus met onze zakelijke hotels op bijzondere locaties graag bij aan een prettig verblijf en succes op zakelijk gebied.

Flexibiliteit en comfort

Bent u op zoek naar een goed zakelijk hotel, met flexibele mogelijkheden? Dan bent u bij onze website aan het juiste adres. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in de verhuur van accommodaties voor het bedrijfsleven. We maken het u hierbij graag zo makkelijk mogelijk door flexibele mogelijkheden te bieden voor business overnachtingen. Van gescheiden kamers tot één slaapkamer en van een kamer voor één nacht tot een aantal maanden, alles is mogelijk bij Roompot Business. Uiteraard bestaat tevens de optie om kamers te reserveren voor maandagen tot en met vrijdagen of ook inclusief de weekenden. Zoekt u woonruimte voor één persoon of is er maatwerk nodig in verband met huisvesting voor grote groepen? Wij staan voor u klaar met professionele zakelijke hotels voor aangename business overnachtingen. Wij heten u of uw zakelijke relaties daarom graag welkom in een van onze business hotels!

Flexibiliteit en comfort