Over dit park

Vakantiepark Cape Helius is gelegen op een unieke locatie; omringd door natuur en grenzend aan Het Haringvliet. Het park beschikt over smaakvolle, maritieme villa’s en ook heeft het park een eigen jachthaven, strandje en een gezellig restaurant. In het restaurant kunt u terecht voor diverse maaltijden. Bovendien ligt het park op korte afstand van Hellevoetsluis en is Rotterdam binnen een half uur te bereiken.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • (mini) Supermarkt
  • Eetcafé / bar
  • WiFi op park (gratis)
Cape Helius

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Vrijstaande villa voor maximaal 4 personen met uitzicht op de jachthaven.

Vrijstaande villa voor 5 personen. Deze villa heeft 3 slaapkamers, een badkamer met douche en twee aparte toiletten.

Vrijstaande villa voor 5 personen. Deze villa heeft een ruime woonkamer en keuken met vaatwasser en combimagnetron.

Vrijstaande villa voor 5 personen. Villa met ruime woonkamer en keuken (met vaatwasser en combimagnetron),3 slaapkamers en badkamer met douche.

Speciale kindervilla voor 4 volwassenen en 1 baby/peuter.

Vrijstaande villa voor 5 personen. Deze luxe villa heeft een ruime woonkamer en keuken met vaatwasser en combimagnetron.

Aanreisinformatie

Adres

Cape Helius
Nieuwe Zeedijk 1
3221 LZ Hellevoetsluis
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Aanreizen is dagelijks mogelijk van 8.00 tot 22.00 uur. Indien u niet binnen de bovengenoemde openingstijden kunt aanreizen, verzoeken wij u vriendelijk om contact op te nemen met de receptie via telefoonnummer +31 (0)181 - 33 01 60.