Over dit park

In het Bourgondische Brabant ligt vijf-sterren-bungalowpark De Katjeskelder. Op dit park zijn de mensen vanzelfsprekend gastvrij en er heerst een gezellige sfeer. De natuur is prachtig, rijk aan bossen, heide en weilanden. Het park is vrij rustig. Er zijn tal van faciliteiten, zoals een binnenzwembad en een mini golfbaan. Daarnaast beschikt het park ook over een bubbelbad, stoomcabine en buffetrestaurant. De omgeving is prachtig om te verkennen met de fiets of te voet.

De vergaderzaal op Bungalowpark De Katjeskelder heeft een oppervlakte van 262m2 en een maximale capaciteit van 120 personen. De zaal is standaard uitgerust met een DVD-speler, flipover, microfoon en geluidsinstallatie, blocnote en pen. Verder beschikt het park over gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (betaald)
katjeskelder

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor 12 personen. De woonkamer beschikt over een televisie met dvd-speler.

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor 12 personen. De keuken is voorzien van o.a.

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor 14 personen en geheel kindvriendelijk.

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor 18 personen. De woonkamer beschikt over een ruime zithoek met televisie en dvd-speler, en een eethoek.

Deze vrijstaande familievilla is geschikt voor 22 personen en geheel kindvriendelijk.

Deze vrijstaande bungalow is geschikt voor 4 personen. De woonkamer heeft een televisie, dvd-speler, HiFi-set en open haard.

Aanreisinformatie

Adres

De Katjeskelder
Katjeskelder 1
4904 SG Oosterhout
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan op vrijdag en maandag (en aankomsten voor feestdagen) tot uiterlijk 20.00 uur. Voor overige dagen geldt in principe altijd 17.30 uur. Komt u na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u tot 22.00 uur terecht in de bar op het plein. Komt u door omstandigheden later? Wij verzoeken u vriendelijk dit te melden bij de parkreceptie via telefoonnummer +31 (0)162 - 45 35 39.