Expat woningen huren - zakelijk huren

Soms bestaat binnen een onderneming behoefte aan expertise, kennis of ervaring die in eigen land ontbreekt of schaars is. In zulke gevallen kan men besluiten om voor een specifiek project expats in te huren. Expats zijn werknemers die tijdelijk in Nederland komen werken. 

De werkgever van de expat verplicht zich om goede huisvesting te regelen en is vaak op zoek naar een woning geschikt voor expats. Omdat expats vaak langere tijd in Nederland zijn is de expat woning vaak meerdere weken verhuurd. Roompot Business is de professionele tussenpersoon voor een huis verhuren aan expats, of dat nou voor twee weken is of voor een langere periode. Wij hebben ruime ervaring in het vinden van woningen voor expats. Wij onderhouden contact met tientallen bungalowparken en hotels in Nederland.

Tijdelijk expat woningen huren?

Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken bent u bij Roompot Business aan het juiste adres! Neem contact op met het team van Roompot Business.

Expat woning voor buitenlands personeel

Expat woning voor buitenlands personeel

Roompot Business heeft zo’n vijftig vakantieparken in het bestand die een expat woning beschikbaar hebben. Daardoor bieden wij werkgevers die onderdak voor buitenlands personeel zoeken een grote diversiteit aan expatwoningen. Er is bijvoorbeeld keuze uit verschillende bungalowparken met luxe herenhuizen, vrijstaande villa’s en riante landhuizen, allemaal gestoffeerd of gemeubileerd. Dankzij dit type accommodaties kunt u erop vertrouwen dat u uw groep expats in comfortabele woningen onderbrengt.

Tot de andere opties voor een woning verhuren aan buitenlandse werknemers die een jaar in nederland blijven behoren knusse strandchalets, fraai gelegen duincottages, moderne appartementen, chique studio’s en stijlvolle bungalows. U vindt via Roompot Business dus altijd aantrekkelijke oplossingen voor uw tijdelijke werknemers. De keuze varieert per bungalowterrein. Omdat wij in elke provincie meerdere huisjesparken representeren, zijn er echter overal genoeg soorten woningen voor expats. Van Den Haag tot Breda.

Expat woningen met complete inrichting

Behalve het accommodatietype is vanzelfsprekend ook de inrichting ervan een punt van aandacht. Door hun tijdelijke aanstelling kan van buitenlandse werknemers immers niet worden verwacht dat zij een volledig nieuw interieur aanschaffen. Het huis of appartement voor expats dienen dan ook gemeubileerde woningen te zijn zodat deze direct betrokken kunnen worden. 

Onze samenwerking met officiële bungalowparken zorgt ervoor dat daar bij het toewijzen van expathuizen geen twijfel over hoeft te bestaan. Daarmee bieden onze woningen expats dus een complete basis in hun nieuwe voorlopige thuisland. Naast wifi en een reguliere inboedel maken een flatscreen-tv en een modern keukenblok daar deel van uit.

Sommige huizen hebben daarnaast een open haard of eigen wasgelegenheid, privésauna of zwembad. Expats op zoek naar een thuisgevoel zullen dit dan ook zeker in onze accomodaties vinden.

Expat woningen met complete inrichting
Faciliteiten rond woningen voor expats

Faciliteiten rond woningen voor expats

Op de bungalowparken zelf ontbreekt het evenmin aan goede voorzieningen. Net als bij de woningtypes betreft het ook hier geen eenheidsworst, maar kunt u waar mogelijk gehoor geven aan de wensen van de expatriate werknemer of werknemers. De terreinfaciliteiten zorgen ervoor dat het personeel in de vrije tijd kan sporten, uitstapjes kan maken of na een werkdag simpelweg kan relaxen.

Afhankelijk van het bungalowpark waar u woningen expats huurt, hebben uw buitenlandse medewerkers de beschikking over een tennisbaan, golfterrein, fitnessruimte, sauna, wellnesscentrum, visvijver of binnen- of buitenbad. Andere vrijetijdsmogelijkheden op de terreinen zelf zijn fiets-, sloep-, zeilboot- of scooterverhuur. Restaurants, cafetaria’s, pannenkoekenhuizen en/of andere eetgelegenheden zijn overal aanwezig.

Meer weten over onze mogelijkheden voor een woning verhuren aan expats? Neem contact op met met Roompot Business.