Tijdelijk Huren Vakantiewoning

Expat woning voor buitenlands personeel

Roompot Business heeft zo’n vijftig vakantieparken in het bestand. Daardoor bieden wij werkgevers die onderdak voor buitenlands personeel zoeken een grote diversiteit aan expatwoningen. Er is bijvoorbeeld keuze uit verschillende bungalowparken met luxe herenhuizen, vrijstaande villa’s en riante landhuizen. Dankzij dit type accommodaties kunt u erop vertrouwen dat u uw internationale medewerkers in comfortabele woningen onderbrengt. Tot de andere opties voor een expat woning behoren knusse strandchalets, fraai gelegen duincottages, moderne appartementen, chique studio’s en stijlvolle bungalows. U vindt via Roompot Business dus altijd aantrekkelijke oplossingen voor uw tijdelijke werknemers. De keuze varieert per bungalowterrein. Omdat wij in elke provincie meerdere huisjesparken representeren, zijn er echter overal genoeg soorten woningen voor expats.

Expat Woningen

Expatwoningen met complete inrichting

Behalve het accommodatietype is vanzelfsprekend ook de inrichting ervan een punt van aandacht. Door hun tijdelijke aanstelling kan van buitenlandse werknemers immers niet worden verwacht dat zij een volledig nieuw interieur aanschaffen. Huizen voor expats dienen dan ook direct te kunnen worden betrokken. Onze samenwerking met officiële bungalowparken zorgt ervoor dat daar bij het toewijzen van expathuizen geen twijfel over hoeft te bestaan. Daarmee bieden onze woningen expats dus een complete basis in hun nieuwe voorlopige thuisland. Naast wifi en een reguliere inboedel maken een flatscreen-tv en een modern keukenblok daar deel van uit. Sommige huizen hebben daarnaast een open haard of eigen wasgelegenheid, privésauna of zwembad.

Woningen voor Expats

Faciliteiten rond woningen voor expats

Op de bungalowparken zelf ontbreekt het evenmin aan goede voorzieningen. Net als bij de woningtypes betreft het ook hier geen eenheidsworst, maar kunt u waar mogelijk gehoor geven aan de wensen van de expatriate werknemer of werknemers. De terreinfaciliteiten zorgen ervoor dat het personeel in de vrije tijd kan sporten, uitstapjes kan maken of na een werkdag simpelweg kan relaxen. Afhankelijk van het bungalowpark waar u woningen expats huurt, hebben uw buitenlandse medewerkers de beschikking over een tennisbaan, golfterrein, fitnessruimte, sauna, wellnesscentrum, visvijver of binnen- of buitenbad. Andere vrijetijdsmogelijkheden op de terreinen zelf zijn fiets-, sloep-, zeilboot- of scooterverhuur. Restaurants, cafetaria’s, pannenkoekenhuizen en/of andere eetgelegenheden zijn overal aanwezig.

Meer weten over onze mogelijkheden voor een expat woning? Mail of bel dan met Roompot Business.