Comfort 6

Vakantiepark Emslandermeer

Vlagtwedde, Groningen, Nederland

  • Wasserette op het park
  • Gratis Wifi
  • Restautant, EetcafĂ©/bar, Snackbar
  • Restaurant, EetcafĂ©/bar, Snackbar
  • Parkeerplaats bij vakantiewoning

Comfort 6

Sfeervolle bungalow met terras

Slaapkamers: dit woningtype is voorzien van of 1 slaapkamer beneden en 2 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden of 3 slaapkamers op verdieping met ieder twee enkele bedden. De inrichting/indeling en buitenkant van de bungalows kan onderling verschillen.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

In het Groningse plaatsje Vlagtwedde ligt Vakantiepark Emslandermeer. Op dit park treft u verschillende accommodaties welke zijn voorzien van 3 slaapkamers. Enkele van deze woningen beschikken naast de standaard faciliteiten ook over een wasmachine, deze zijn met voorkeur te boeken. Mochten er geen woningen beschikbaar zijn met een wasmachine heeft u de mogelijkheid te wassen bij de wasserette op het park. Op het park zijn een restaurant, afhaalservice en snackbar aanwezig en ligt het park pal naast een luxe golfbaan. U bent vanaf het park binnen een uur in steden als Assen, Groningen en Emmen. Mocht u werkzaamheden hebben in Delfzijl, dan is dit park hiervoor uitermate geschikt, Delfzijl ligt op 42 km vanaf het park.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

Comfort 4

Vrijstaande bungalow met 2 slaapkamers, 1 badkamer, balkon en tuin

meer informatie

Comfort 6

Sfeervolle bungalow met terras

meer informatie

Standaard 6

Comfortabele bungalow met terras

meer informatie