Over dit park

De ligging van Buitenhof Domburg is zeer gunstig: nabij het strand en de duingolfbaan, op slechts een paar minuten lopen van de badplaats Domburg. De verblijven, ruim van opzet en zeer comfortabel ingericht. Bovendien is er op park genoeg keuze voor een hapje een drankje met het (pannenkoeken)restaurant, de pizzeria, snackbar en het eetcafé. Vanaf het park zijn steden als Goes, Middelburg en Zierikzee binnen mum van tijd te bereiken.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Pizzeria
  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • WiFi in centrumgebouw (gratis)
hofdomburg

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Alle vakantieverblijven beschikken standaard over: volledige inrichting voor het genoemde aantal personen, keuken met koelkast (met vriesvakje), 4-pits...

Geschakelde, gelijkvloerse 4-persoons bungalow. Volledig aangepast voor mindervalide.

Kinderbungalow voor 4 personen en 1 baby/peuter. Deze bungalow is speciaal ingericht voor jonge gezinnen.

Geschakelde bungalow voor 5 personen.

Geschakelde bungalow voor 5 personen. Deze bungalows liggen naast Vrijetijdscentrum De Parel en zijn extra comfortabel ingericht.

Gerestylede, gelijkvloerse bungalow voor 10 personen. In deze bungalow vindt u een gezellige woonkamer met zithoek en smart-tv.

Aanreisinformatie

Adres

Schelpweg 7
4357 RD Domburg
Zeeland
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen kan in het hoogseizoen op maandag tot 18.00 uur, in het laagseizoen tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Komt u aan na sluitingstijd van de parkreceptie, dan kunt u zich op maandag tot 22.00 uur en op vrijdag tot 23.00 uur aanmelden bij het zwembad. Komt u later? Meld dit dan a.u.b. bij de parkreceptie via telefoonnummer +31 (0)118 - 58 82 00.