Over dit park

Hunzepark is, omringd door bos en heide, gelegen op de flanken van de Hondsrug in Drenthe. Een veelzijdig park met sfeervolle villa’s en chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Daarnaast is er volop gelegenheid voor een hapje en een drankje met het restaurant, het eetcafé en de snackbar. De waterrijke omgeving biedt de mogelijkheid voor vele outdoor activiteiten en bovendien liggen steden als Assen en Emmen binnen handbereik.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • (mini) Supermarkt
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
Hunzepark

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: ruime woonkamer, open keuken met eethoek, magnetron en vaatwasser, een tweepersoons slaapkamer, berging met wasmachine en wasdroger, ruime...

Dit vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 4 personen.

Deze vrijstaande, gelijkvloerse blokhut is geschikt voor 4 personen.

Deze vrijstaande, gelijkvloerse woning is geschikt voor maar liefst 40 personen en ook goed toegankelijk voor mindervaliden.

Dit vrijstaande chalet is gelijkvloers en geschikt voor 5 personen.

Deze vrijstaande, gelijkvloerse blokhut is geschikt voor 6 personen.

Aanreisinformatie

Adres

Hunzepark
Hunzepark 4
9514 BW Gasselternijveen
Drenthe
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Uw kampeerplaats is beschikbaar vanaf 12.00 uur. Aanreizen kan op vrijdag en op maandag tot 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer +31 (0)599 - 51 24 79.