Over dit park

Dichtbij het pittoreske dorpje Arcen en midden in het uitgestrekte Nationaal Park De Maasduinen ligt vakantiepark Klein Vink. De comfortabele bungalows, luxe villa’s en diverse hotelkamers liggen in een prachtige natuurrijke omgeving. Op het park zijn diverse horecagelegenheden, zoals een restaurant, eetcafé, snackbar die geschikt zijn voor een hapje en een drankje en daarnaast is er een kuuroord op het park aanwezig. In de directe omgeving liggen steden als Nijmegen, Venlo en Eindhoven en ook bent u in mum van tijd de Duitse grens over.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • WiFi op park (betaald)
kleinvink

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Dit chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer met eethoek en open keuken met vaatwasser.

Dit chalet is geschikt voor 4 personen en heeft een woonkamer met eethoek en open keuken met vaatwasser.

Deze gelijkvloerse 2-persoons hotelkamer beschikt over 2 eenpersoons-boxspringbedden. Er is een kluisje, televisie en koffie- en theefaciliteiten aanwezig...

Deze gelijkvloerse 4-persoons hotelkamer heeft een hoekligging. De kamer beschikt over 4 eenpersoons-boxspringbedden, waarvan 2 in een aparte slaapkamer.

Deze luxe, geschakelde groepsbungalow op Résidence Klein Vink is geschikt voor 11 personen en is onderdeel van een 2-onder-1-kap.

Deze ruime, vrijstaande groepsbungalow op Résidence Klein Vink is geschikt voor 16 personen.

Aanreisinformatie

Adres

Klein Vink
Klein Vink 4
5944 EX Arcen
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Heeft u hotelkamer geboekt? Deze is vanaf 14.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Na deze tijd kunt u zich tot 23.00 uur melden bij de entreebalie van het Thermaalbad. Is het door omstandigheden niet mogelijk om binnen de openingstijden van de parkreceptie aan te komen? Neem dan tijdig contact op via telefoonnummer +31 (0)774 - 73 25 25.