Over dit park

Ten noorden van het Noordzeekanaal ligt de grootste badplaats van Nederland: Egmond aan Zee. Een ruim opgezet park met comfortabele chalets die van alle gemakken zijn voorzien. Met een restaurant, eetcafé en snackbar is er volop gelegenheid voor een heerlijk diner. Daarnaast liggen steden als Den Helder, Hoorn en Zaandam in de omgeving.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Supermarkt
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
egmond

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Dit is een klein maar praktisch en modern ingericht chalet voor 4 personen. De zithoek beschikt over een smart-tv en in de keuken vindt u o.a.

Dit chalet is vrijstaand en geschikt voor 4 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken.

De Chalet 6A is een klein maar praktisch en modern ingericht chalet voor 6 personen. De zithoek beschikt over een smart-tv en in de keuken vindt u o.a.

Dit chalet is vrijstaand en geschikt voor 6 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser.

Dit chalet is vrijstaand en geschikt voor 6 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser en combimagnetron.

Vrijstaand chalet met een oppervlakte van 45 m². Geschikt voor 3 personen en 1 baby. Geheel gelijkvloers.

Aanreisinformatie

Adres

Kustpark Egmond aan Zee
Nollenweg 1
1931 AV Egmond Aan Zee
Noord-Holland
Nederland

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Aanreizen is mogelijk op maandag tot 17.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden op of deze dagen aan te reizen, dan kunt u zich tot 21.00 uur melden bij de horeca. Mocht u nog later aankomen dan kunt u zich melden bij de intercom naast de deur van de receptie.