Over dit park

Kustpark Texel ligt op slechts 20 minuten varen van Den Helder, dicht bij duinen en strand én op loopafstand van de bruisende kustplaats De Koog. U verblijft er in een comfortabel chalet, klassieke villa of trendy strandlodge. Met een gezellige eetcafé op het park, staan er elke dag heerlijkheden op het menu. Op het vijf-sterren Kustpark Texel geniet u op alle mogelijke manieren van dit veelzijdige eiland!

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • (mini) Supermarkt
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • Wellness
  • WiFi op park (gratis)
Texel

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 6 personen.

Deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 4 personen.

Deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 6 personen.

Oppervlakte ca. 130 m². Begane grond: woonkamer met open keuken met combi-magnetron en vaatwasser. Hal met toegang tot badkamer met douche. Apart toilet.

Deze geschakelde, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 5 personen. De woonkamer beschikt over een televisie, open haard en vloerverwarming.

Deze geschakelde, gelijkvloerse bungalow is geschikt voor 5 personen en aangepast voor mindervaliden.

Aanreisinformatie

Adres

Kustpark Texel
Schumakersweg 3
1796 NM De Koog
Waddeneilanden
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 22.00 uur. Komt u aan op een andere dag of buiten de openingstijden van de parkreceptie? Meld u dit dan a.ub. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer +31 (0)222 - 31 72 90.