Over dit park

Te midden van de stedendriehoek Meppel, Hoogeveen en Assen ligt Landgoed ’t Wildrijck. Het park is rustig gelegen in een unieke en natuurrijke omgeving. In de zeer ruim opgezette landhuizen met gratis WiFi zal iedereen een thuisgevoel ervaren. Het pannenkoekenrestaurant, eetcafé en snackbar op het park, zorgen iedere dag voor iets lekkers op het menu. Landgoed ‘t Wildryck is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Midden-Drenthe.

Faciliteiten

  • Broodjesservice
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
Wildryck

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: entree met hal en toilet. Ruime woonkamer met zit- en eethoek en flatscreen televisie. Opkamer met apart zitje.

Let op! Deze woning is geschikt voor max. 4 volwassenen en 2 kinderen.

Begane grond: entree met hal en toilet. Ruime woonkamer met flatscreen televisie, zit- en eethoek.

Begane grond: entree met hal en toilet. Ruime woonkamer met flatscreen televisie, zit- en eethoek.

Begane grond: entree met hal en toilet. Volledig rolstoeltoegankelijke benedenverdieping. Ruime living met zit- en eethoek en o.a.

Aanreisinformatie

Adres

Landgoed 't Wildryck
Groningerweg 13
7981 LA Diever
Drenthe
Nederland

Openingstijden

Maandag: 9.00 uur tot 17.00 uur.
Dinsdag t/m donderdag: 9.00 uur tot 13.00 uur.
Vrijdag: 9.00 uur tot 17.00 uur.
Zaterdag en zondag: 9.00 uur tot 13.00 uur.

Aankomst

U kunt uw accommodatie vanaf 15.00 uur betrekken. Heeft u een kampeerplaats geboekt? Deze is vanaf 13.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)521 - 59 12 07.