Over dit park

Een oase van rust in combinatie met mondaine accommodaties; deze karakteristieken schetsen de ambiance van Landschapspark Striks Erve. De authentieke oud-Hollandse boerderijen zijn voorzien van alle luxe en comfort die nodig zijn voor een fijn verblijf. Voor een hapje en een drankje kunt u terecht in het centrum van IJhorst, dat op wandelafstand van het park ligt. Dankzij de ligging van het park in de Kop van Overijssel zijn de steden Meppel, Hoogeveen en Zwolle binnen een half uur aan te rijden.

Faciliteiten

  • WiFi op park (gratis)
Striks Erve

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: ruime woonkamer met televisie en dvd-speler, open haard/houtkachel of sfeerhaard.

Begane grond: ruime woonkamer met televisie en dvd-speler, open haard/houtkachel en/of sfeerhaard.

Begane grond: ruime woonkamer en open keuken met magnetron, koffiepadmachine en vaatwasser. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed.

Begane grond: ruime woonkamer en open keuken met koffiepadmachine en magnetron. Slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Badkamer met douche.

Aanreisinformatie

Adres

Landschapspark Striks Erve
Heerenweg 72
7955 PG IJhorst
Overijssel
Nederland

Openingstijden

Maandag en vrijdag: 9.00 uur tot 10.30 uur en van 15.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag t/m donderdag en zaterdag: 9.30 uur tot 11.00 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst kunt u uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur betrekken. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)522 - 44 02 53.