WVC

Weerterbergen

Weert, Limburg (NL), Nederland

  • Wasmachine in woning
  • Gratis Wifi
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar
  • Parkeerplaats bij vakantiewoning

WVC

Vrijstaande bungalow met ligbad, ook te reserveren met vaatwasser

Deze bungalow is vrijstaand en geschikt voor 6 personen. De woonkamer heeft een televisie en open haard en daarnaast is er een open keuken met magnetron. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een stapelbed en de badkamer is voorzien van een ligbad. Ook is er een apart toilet. De woning heeft een tuin met meubilair en ook kunt u gratis gebruikmaken van wifi.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Weerterbergen: een bruisend en grootschalig vakantiepark in de Limburgse natuur. Op het park zijn woningen aanwezig welke beschikken over 3 slaapkamers. De woningen zijn van alle gemakken voorzien, tevens beschikken deze allemaal over een eigen wasmachine. Bij de woningen is parkeergelegenheid voor maximaal 1 auto. Mochten er meerdere auto’s zijn dan kunnen deze op de centrale parkeerplaats worden geparkeerd. Door de gunstige ligging van het park zijn de steden Eindhoven, Valkenswaard en Roermond in slechts 30 minuten aan te rijden. Daarnaast zijn ook de Belgische en Duitse grens snel bereikbaar.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

WVC

Vrijstaande bungalow met ligbad, ook te reserveren met vaatwasser

meer informatie