Over dit park

Middenin uitgestrekte bossen en vlakbij het glooiende natuurgebied Het Reestdal ligt Natuurpark De Witte Bergen. Een inspirerende locatie met rustieke bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. In de omgeving zijn er leuke dorpjes waar genoeg mogelijkheden zijn voor een hapje en een drankje. Daarnaast zijn steden als Zwolle en Emmen door de centrale ligging in mum van tijd te bereiken.

Faciliteiten

  • Broodjesservice
  • WiFi op park (gratis)
Witte Bergen

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Begane grond: Ruime woonkamer met tv en dvd-speler. Open keuken met een vaatwasser. Een slaapkamer beneden met twee eenpersoonsbedden.

Begane grond: Ruime woonkamer met tv en dvd-speler. Open keuken met een vaatwasser. Badkamer met ligbad of douche. Apart toilet.

Begane grond: Ruime woonkamer met tv en dvd-speler. Open keuken met een vaatwasser. Een slaapkamer beneden met twee eenpersoons boxspringbedden.

Begane grond: Ruime woonkamer met tv en dvd-speler. Open keuken met een vaatwasser. Badkamer met ligbad of douche. Apart toilet.

Aanreisinformatie

Adres

Natuurpark De Witte Bergen
Paviljoenweg 1
7955 PR IJhorst
Overijssel
Nederland

Openingstijden

Maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 10.30 uur en van 14.30 uur tot 17.00 uur
Dinsdag t/m donderdag van 9.00 uur tot 10.30 uur
Zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)522 - 44 12 43.