Over dit park

Direct aan de haven van Scheveningen, liggen 138 luxe verblijven van het Nautisch Centrum Scheveningen. Op slechts een steenworp afstand het strand, de boulevard en het dorp liggen deze luxueuze, ruime appartementen en prachtige penthouses. Door deze gunstige ligging staat u in 10 minuten in hartje Den Haag en ook de steden Delft, Leiden en Rotterdam liggen op slechts 30 autominuten, binnen handbereik. Nautisch Centrum Scheveningen is een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan de randstad.

Faciliteiten

  • Luxe appartementen
  • Nabij Den Haag
  • Uniek gelegen in Schevningen-Haven
  • WiFi in accommodatie (gratis)
Scheveningen

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Dit gelijkvloerse appartement is geschikt voor 2 personen. Er is een woonkamer met televisie en een eethoek, die grenst aan de open keuken.

Gelijkvloers appartement met balkon of terras en zeezicht. Oppervlakte vanaf 80 m².

Hoekappartement van ongeveer 100m² met breed balkon op het zuiden en uitzicht op de haven.

Appartement met balkon en uitzicht op zee of de haven. De oppervlaktes variëren van 110 m² tot 153 m².

Appartement met balkon en uitzicht op zee of de haven. Oppervlakte vanaf 129 m².

Dit prachtige penthouse heeft een wijds uitzicht op zee. Er is een riante woonkamer met een zithoek met tv en een eethoek.

Aanreisinformatie

Adres

Nautisch Centrum Scheveningen
Hellingweg 6-94
2583 WG Den Haag
Zuid-Holland
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op maandag tot 20.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur. U kunt zich melden bij de receptie van Vakantiepark Kijkduin. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan kunt u contact opnemen met de parkreceptie van Vakantiepark Kijkduin via telefoonnummer +31 (0)704 - 48 21 00.