Chalet 4B

Kustpark Egmond aan Zee

Egmond Aan Zee, Noord-Holland, Nederland

  • Wasserette op het park
  • Gratis Wifi
  • Restaurant
  • Eetcafé/bar
  • Snackbar

Chalet 4B

Chalet met 2 slaapkamers

Dit chalet is vrijstaand en geschikt voor 4 personen. Er is een woonkamer met eethoek en een open keuken. Er zijn 2 slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Ook is er een apart toilet. Via de openslaande deuren loopt u zo vanuit uw woonkamer het gemeubileerde terras op. Ook maakt u gratis gebruik van wifi.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Ten noorden van het Noordzeekanaal ligt de grootste badplaats van Nederland: Egmond aan Zee. Een ruim opgezet park met comfortabele chalets die van alle gemakken zijn voorzien. De accommodaties variëren van 2 en 3 slaapkamers. Een gedeelte van het park is autovrij, maar door de verschillende centrale parkeerplekken is de accommodatie goed te bereiken. Met een restaurant, eetcafé en snackbar is er volop gelegenheid voor een heerlijk diner. Vanaf het park loopt u zo het dorp in waar tal van horecagelegenheden en winkels te vinden zijn. Daarnaast is op het park een wasserette aanwezig. De steden Den Helder, Hoorn en Zaandam zijn binnen 45 minuten bereikbaar en Alkmaar is in slechts 20 minuten aan te rijden.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

Chalet 4A

Gezellig klein chalet met smart-tv en koffiepadapparaat

meer informatie

Chalet 4B

Chalet met 2 slaapkamers

meer informatie

Chalet 6A

Gezellig klein chalet met smart-tv en koffiepadapparaat

meer informatie

Chalet 6B

Chalet met 3 slaapkamers en vaatwasser

meer informatie