VO8

Marinapark Volendam

Volendam, Noord-Holland, Nederland

  • Wasmachine in woning
  • Gratis Wifi
  • Restaurant
  • Eetcafé/bar
  • Snackbar

VO8

Bungalow met 2 slaapkamers

Deze 8-persoons bungalow heeft een woonkamer met eethoek en een open keuken met vaatwasser. Ook is er een apart toilet. Via de openslaande tuindeuren komt u op het gemeubileerde terras. U maakt gratis gebruik van wifi.

De dijkwoning (woningnummer 262) heeft beneden 1 slaapkamer met boxspringbedden en een badkamer met een douche. Boven vindt u ook 1 slaapkamer met boxspringbedden, een badkamer met bad, douche en toilet en er is een sauna.

De waterwoningen (woningnummers 346 en 347) liggen aan de haven en hebben 2 verdiepingen. Op de 1e verdieping vindt u 2 slaapkamers met boxspringbedden en een badkamer met bad en toilet. Op de 2e verdieping vindt u 1 slaapkamer met boxspringbedden en een badkamer met douche en toilet.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

Aan het IJsselmeer treft u het Marinapark in Volendam. Het park beschikt over accommodaties variërend van 2, 3 en 6 slaapkamers, welke allemaal zijn voorzien van een wasmachine. Nabij de woningen is een centrale parkeergelegenheid. Het park beschikt over een supermarkt, eetcafé / bar en snackbar. Vanaf het park loopt u zo het dorp in en treft u tal van horecagelegenheden en winkels. Door de ligging van het park is een werklocatie in Amsterdam of Alkmaar goed aan te rijden. De combinatie van ruime woningen voorzien van alle gemakken geeft de gasten een aangenaam verblijf.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

FV12

Familievilla met 6 slaapkamers

meer informatie

VO4

Bungalow met 2 slaapkamers

meer informatie

VO5

Bungalow met 2 slaapkamers

meer informatie

VO7

Bungalow met 3 slaapkamers

meer informatie

VO8

Bungalow met 2 slaapkamers

meer informatie