Over dit park

Noordzee Résidence Cadzand-Bad is gelegen in het meest zuidwestelijk puntje van Nederland, pal achter de Zeeuws-Vlaamse kust. De luxe villa’s op dit vakantiepark bieden alle comfort en privacy. Bovendien kunt u in het restaurant terecht kunt voor een hapje en een drankje. Het vakantiepark is de ideale uitvalbasis voor een bezoek aan steden als Brugge, Gent en Antwerpen nabij.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • (mini) Supermarkt
  • WiFi op park (gratis)
Cadzand

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Deze luxe vrijstaande villa is geschikt voor 10 personen.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 4 personen. Via de hal bereikt u de lichte woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 4 personen. Via de hal bereikt u de lichte woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 4 personen.

Deze geschakelde bungalow is onderdeel van een 3-onder-1-kap. Via een gezamenlijke entree bereikt u de voordeur van uw vakantiewoning.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 5 personen. Via de hal bereikt u de lichte woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras.

Aanreisinformatie

Adres

Noordzee Résidence Cadzand-Bad
Cavelot 1
4506 GD Cadzand-Bad
Zeeland
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan op vrijdag en maandag tot uiterlijk 20.00 uur en op de andere dagen tot 17.00 uur. Komt u aan op een andere dag of na sluitingstijd van de parkreceptie? Meld u dit dan a.u.b. vooraf aan de parkreceptie via telefoonnummer +31 (0)117 - 39 65 77.