Over dit park

Op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland ligt het exclusieve villapark Noordzee Résidence De Banjaard. Door de unieke ligging tussen de Noordzee, de Oosterschelde en het Veerse Meer is dit park de ideale uitvalbasis om Zeeland te verkennen en de watersportmogelijkheden te ontdekken. Met een supermarkt, buffetrestaurant, eetcafé en snackbar zijn er iedere avond voldoende mogelijkheden voor een diner. Daarnaast liggen steden als Middelburg, Zierikzee en Goes in de omgeving.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • (mini) Supermarkt
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
Banjaard

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Deze bungalows hebben een unieke ligging op een groot perceel onder aan de duinen, dicht bij het strand.

Zeer luxe villa met 5 slaapkamers, 2 badkamers met bruisbad/douche en 2 aparte toiletten. Ruime woonkamer met breedbeeld tv en dvd-speler.

Royale vrijstaande villa met grote tuin op het zuiden geschikt voor maximaal 6 personen op het park Noordzee Résidence De Banjaard.

Deze unieke geschakelde villa voor 5 personen is vlak bij het strand gelegen. De villa beschikt over een torenkamer en een mooi dakterras.

Deze luxe, vrijstaande villa voor 6 personen is direct onder aan de duinen gelegen.

Vrijstaande en gelijkvloerse bungalow voor 4 personen. Deze bungalow bevindt zich dichtbij het strand, op het oudere gedeelte van het vakantiepark.

Aanreisinformatie

Adres

Noordzee Résidence De Banjaard
Banjaard Boulevard 1
4493 RZ Kamperland
Zeeland
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot 19.00 uur. Bent u niet in de gelegenheid om binnen deze tijden of op deze dagen aan te reizen, dan verzoeken wij u vriendelijk om tijdig contact op te nemen met de parkreceptie via telefoonnummer +31 (0)113 - 88 51 00.