Twents Buitenverblijf 4

Recreatiepark De Tolplas

Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

  • Wasmachine in woning
  • Gratis wifi
  • Restaurant, Eetcafé/bar, Snackbar
  • Parkeerplaats bij accommodatie
  • Broodjesservice

Twents Buitenverblijf 4

Luxe chalet met een extra ruime woonkamer

Indeling: extra ruime woonkamer met flatscreen tv en dvd-speler en gratis wifi. Luxe open keuken met combimagnetron en vaatwasser. Twee slaapkamers met elk twee eenpersoons boxspringbedden. Luxe badkamer met tweepersoons sauna, massagedouche en toilet.

De Twents Buitenverblijven zijn gelegen aan het water, in een lommerrijke omgeving en zeer luxe ingericht. De chalets zijn uniek door hun ligging aan het water en de royale ramen die een panoramisch uitzicht over het water garanderen. Barbecueën op gas of kolen is niet toegestaan bij de Twentse Buitenverblijven vanwege de rieten dakbedekking. Er is parkeergelegenheid voor 1 auto bij dit type woning.

Vraag een offerte aan

Indien u opzoek bent naar een geschikte locatie voor het huisvesten van uw werknemers sturen wij u graag een vrijblijvende offerte.

Vraag een offerte aan

Meer over het park

In Twente ligt het park De Tolplas. Een park dat beschikt over verschillende type accommodaties variërend van 1 tot 3 slaapkamers. Een groot aantal van de woningen beschikt over een eigen wasmachine. Voor woningen welke niet over een wasmachine beschikken is er een wasserette op het park aanwezig waar met behulp wasmunten gewassen kan worden (tegen betaling). Daarnaast beschikt het park over een (à la carte) restaurant, een eetcafé en een snackbar. De locatie is perfect: steden als Almelo en Enschede liggen om de hoek.

Bekijk ook de overige beschikbare objecten op dit park

Chalet 4

Comfortabel chalet met een ruime woonkamer

IJssel 6

Nieuwe lodge met 3 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning

Kleine Vos 4

Vrijstaande bungalow met een flatscreen tv en open keuken

Linde 4 Sauna

Vrijstaande lodge met 2 slaapkamers, 1 badkamer en sauna

Linde 6

Vrijstaande lodge met 3 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning

Schipbeek 6

Vrijstaande lodge met 3 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning

Twents Tiny House 4

Vrijstaande lodge met 2 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning

Twentse Bungalow met Sauna 6

Vrijstaande bungalow met eigen sauna

Vuurvlinder 4

Bungalow met twee slaapkamers, ligbad en wasmachine

Waterlodge 4

Vrijstaande lodge aan het water met 2 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning

Wellness Chalet 4

Wellness chalet met gemeubileerd terras

Wendel 6

Vrijstaande lodge met 2 slaapkamers, 1 badkamer en airconditioning

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord

Waar moet je op letten als je een vakantiewoning zakelijk huurt?

Het aanbod van onze vakantiewoningen is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk huren van een vakantiehuis?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website. 

Is het slim om een tijdelijke woonruimte zakelijk te huren?

Het zakelijk huren van een tijdelijke woonruimte is een verstandige keuze. Door de tientallen locaties door heel Nederland, België en Duitsland kunnen uw medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. De reiskosten van uw personeelsleden worden eenvoudig verminderd. 

Zakelijk verhuur: Kies ik voor een bungalow, appartement of vakantiewoning?

De keuze voor het zakelijk huren van een bungalow, appartement of vakantiewoning is afhankelijk van uw situatie. Bij Roompot Business huurt eenvoudig zakelijk een mooi appartement of luxe villa voor uw zakenrelaties. Op zoek naar  een tijdelijke vakantiewoning voor uw buitenlandse werknemers? Wij helpen u graag met het vinden van de juiste accommodaties. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd de geschikte woonruimte nabij de (werk)locatie.

Wat zijn de voordelen van zakelijk huren op een vakantiepark?

Roompot Business heeft tientallen locaties door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen medewerkers altijd op korte afstand van het werk worden gehuisvest. Extra voordeel van zakelijk huren op een vakantiepark is dat tegen betaling gebruik gemaakt kan worden van de parkvoorzieningen. Denk aan een wasserette, een supermarkt, een restaurant en/of andere diverse (horeca)gelegenheden.  

Welke accommodaties kan ik zakelijk huren?

Van een éénpersoons woonruimte en groepsaccommodaties tot vrijstaande bungalows en comfortabele hotelkamers. Het aanbod van Roompot Business biedt talrijke mogelijkheden. Afhankelijk van de zoeklocatie kan Roompot Business snel helpen bij het vinden van een geschikte en passende verblijfslocatie voor een zakelijke overnachting. 

Wat zijn de mogelijkheden voor zakelijke verhuur?

Roompot Business heeft maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken door heel Nederland, België en het westen van Duitsland. Hierdoor zijn de mogelijkheden rondom de zakelijke verhuur enorm variërend. Het aanbod is afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt.

Waar moet je op letten als je een accommodatie zakelijk huurt?

Het aanbod van onze accommodaties is zeer afhankelijk van de regio waarin de woonruimte gezocht wordt. Als u zakelijk wilt huren moet u er rekening mee houden dat de ideale accommodatie voor u dicht gelegen is bij de werklocatie. Zo kunnen uw zakenrelaties en/of werknemers eenvoudig verplaatsen tussen beide locaties. U snijdt tevens sterk in de reiskosten van uw werknemers. Meer weten over het zakelijk huren bij Roompot? Raadpleeg alle belangrijke informatie via onze website.

Waar vind ik alle informatie over het zakelijk huren van een accommodatie?

Wanneer u op zoek bent naar een locatie voor tijdelijk te overnachten of te verblijven, bent u bij Roompot Business aan het goede adres. Met maar liefst 12.000 woningen op ruim 100 vakantieparken vindt u altijd een geschikt verblijf in de buurt van de desgewenste locatie. U vindt eenvoudig de beste accommodaties voor uw zakenrelaties en/of werknemers en alle bijbehorende informatie via onze website.