Over dit park

In het prachtige Twente ligt Recreatiepark De Tolplas. Een ideaal park voor de rust- en natuurliefhebber en uitermate geschikt voor grote groepen. Vanaf de comfortabele bungalows en chalets is er een prachtig uitzicht over het recreatiemeer. Daarnaast beschikt het park over een (à la carte) restaurant, een eetcafé en een snackbar en is de locatie perfect: steden als Almelo en Enschede liggen om de hoek.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Broodjesservice
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • WiFi op park (gratis)
Tolplas

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: ruime woonkamer met flatscreen tv, gratis WiFi (voor maximaal 3 apparaten) en luxe open keuken met combimagnetron.

Indeling: extra ruime woonkamer met flatscreen tv, gratis WiFi (voor maximaal 3 apparaten) en luxe open keuken met (combi)magnetron.

Indeling: ruime woonkamer met flatscreen tv, cd-speler, dvd-speler en gratis WiFi (voor maximaal 3 apparaten). Open keuken met combimagnetron.

Indeling: ruime woonkamer met flatscreen tv en gratis WiFi (voor maximaal 3 apparaten). Open keuken met combimagnetron.

Indeling: extra ruime woonkamer met flatscreen tv en dvd-speler en gratis WiFi (voor maximaal 3 apparaten).

Indeling: ruime woonkamer met airconditioning, Duitse TV zenders, flatscreen tv, dvd-speler en gratis WiFi (voor maximaal 3 apparaten).

Aanreisinformatie

Adres

Recreatiepark De Tolplas
Hexelseweg 80
7645 AM Hoge Hexel
Overijssel
Nederland

Openingstijden

Maandag van 8.30 uur tot 17.30 uur
Dinsdag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag van 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag van 9.30 uur tot 15.00 uur
Zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)546 - 69 73 08.