Over dit park

In het Friese merengebied, ver weg van rumoer en drukte, ligt Recreatiepark Tusken de Marren. Op het park, omgeven door prachtige natuur, heerst sereniteit. De vrijstaande woningen beschikken allemaal over een tuin of veranda met uitzicht over het water. Op korte afstand van het park ligt het gezellige centrum van Akkrum, dat bekend staat om zijn goede horecagelegenheden. Daarnaast zijn de steden Leeuwarden, Sneek en Heerenveen, door de gunstige ligging van het park, binnen een half uur te bereiken. Recreatiepark Tusken de Marren is een park in ontwikkeling. Het beheer van het park zal alles in het werk stellen om mogelijke overlast tot een minimum te beperken.

Faciliteiten

  • Broodjesservice
  • WiFi op park (gratis)
Tuske de Marren

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Indeling: woonkamer met zit- en eethoek flatscreen tv en wifi. Open keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat.

Begane grond: Hal met apart toilet. Woonkamer met zit- en eethoek, flatscreen tv met Duitse zenders en gratis wifi.

Begane grond: Hal met apart toilet. Woonkamer met zit- en eethoek met flatscreen tv, dvd en gratis wifi.

Begane grond: Hal met apart toilet. Woonkamer met zit- en eethoek met flatscreen tv en gratis wifi.

Aanreisinformatie

Adres

Recreatiepark Tusken de Marren
Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum
Friesland
Nederland

Openingstijden

Maandag en vrijdag van 15.00 uur tot 16.00 uur.

Aankomst

Op de dag van aankomst is uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar. Mocht u buitenom de openingstijden van de receptie arriveren, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de receptie. De receptie is te bereiken op telefoonnummer +31 (0)6 - 20 10 67 14.