Over dit park

Aan het bekende Grevelingenmeer in het Zeeuwse Bruinisse ligt Vakantiepark Aquadelta. Met verschillende appartementen, bungalows, villa’s en groepsaccommodaties is er een divers aanbod aan vakantieverblijven die van alle gemakken zijn voorzien. Bovendien zijn er verschillende eet- en drinkgelegenheden waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje. Door de gunstige ligging van het vakantiepark liggen steden als Zierikzee, Middelburg en Rotterdam in de directe omgeving.

Faciliteiten

  • (á la carte) Restaurant
  • Eetcafé / bar
  • Gratis WiFi (beperkt)
  • Snackbar
  • Wasserette
Aquadelta

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Dit appartement is geschikt voor 2 personen en beschikt over een keuken voorzien van vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak en...

De bungalow is geschikt voor 5 personen.

Deze villa is geschikt voor 12 personen. De woonkamer beschikt over openslaande deuren naar de veranda en tuin voorzien van tuinmeubilair.

Deze vrijstaande villa is geschikt voor 6 personen.

Deze villa is geschikt voor 8 personen. De begane grond bestaat uit een woonkamer met openslaande deuren naar de veranda en tuin voorzien van tuinmeubilair...

Deze villa is geschikt voor 6 personen.

Aanreisinformatie

Adres

Vakantiepark Aquadelta
Hageweg 't Centrum 269
4311 NS Bruinisse
Zeeland
Nederland

Aankomst

Vanaf 15.00 uur bent u van harte welkom op ons park. Aanreizen kan zowel in het hoog- als laagseizoen op maandag tot 18.00 uur en op vrijdag tot 20.00 uur. Komt u op een andere dag of na sluitingstijd? Meld dit dan a.u.b. vooraf bij de parkreceptie, via telefoonnummer +31 (0)111 - 48 19 40.