Over dit park

Op het waddeneiland Ameland, aan de voet van de Hollumer duinen en pal naast natuurgebied Jan Roepesheide, ligt Vakantiepark Boomhiemke. De verschillende accommodaties zorgen voor een comfortabel verblijf. Met een eetcafé en snackbar is er genoeg keuze voor een heerlijke maaltijd en in de directe omgeving van het vakantiepark liggen vier gezellige en knusse dorpjes Buren, Nes, Ballum en Hollum.

Faciliteiten

  • (mini) Supermarkt
  • Eetcafé / bar
  • Snackbar
  • Wasserette
  • Wellness
  • WiFi op park (gratis)
Boomhiemke

Adres

Vraag offerte aan

Of u nu een vergaderruimte zoekt of een locatie voor een bedrijfsfeest, congres of symposium: Roompot Business biedt u volop mogelijkheden. Graag bekijken wij samen met u alle mogelijkheden voor uw evenement!

Vraag een offerte aan

Vrijstaande, gelijkvloerse lodge voor 4 volwassene en 2 kinderen. De woonkamer is sfeervol ingericht met een modern interieur en televisie met digitale TV...

Negen bungalows op een unieke locatie op Ameland, op nog geen 100 m. van de duinen en het strand! U dommelt er in met het ruisen van de zee.

Deze vrijstaande cottage is geschikt voor 2 personen.

Deze ruime vrijstaande cottages zijn er in verschillende types en grootten, allen met douche en aparte toilet, vloerbedekking in de slaapkamers en laminaat...

Deze 6-persoons cottages hebben twee 2-persoons slaapkamers met boxspring bedden en een extra slaapkamer met een stapelbed.

Deze vrijstaande cottage is geschikt voor 4 personen.

Aanreisinformatie

Adres

Vakantiepark Boomhiemke
Jan Roepespad 4
9161 CT Hollum/Ameland
Waddeneilanden
Nederland

Aankomst

Op de dag van aankomst zal uw vakantieverblijf vanaf 15.00 uur beschikbaar zijn. Aanreizen is mogelijk op maandag en vrijdag tot aan de laatste boot. Indien de receptie gesloten is, wordt de sleutel in het restaurant voor u klaargelegd. Komt u aan op een andere dag, neem dan contact op met de receptie via telefoonnummer +31 (0)519 - 55 40 52.

Let op: mocht u besluiten om de auto mee te nemen naar Ameland, houd er dan rekening mee dat u een plaats voor uw auto op de veerboot ruim van tevoren moet reserveren. Bel voor meer info telefoonnummer +31 (0)900 - 92 38 of kijk op www.wpd.nl.